Taylor Swift overrasket med platinasveis

DEN GANG DA: I begynnelsen av april viste Swift seg på den røde løperen slik vi er vant til å se henne. Foto: Getty Images
DEN GANG DA: I begynnelsen av april viste Swift seg på den røde løperen slik vi er vant til å se henne. Foto: Getty Images

Girl next door, who? Med platinableket kort hår og knallrød leppestift var Taylor Swift (26) knapt til å kjenne igjen på Coachella-festivalen.

Det er ikke hverdagskost å se at Swift eksperimenterer med ulike stiluttrykk, men den tid kan være forbi. I helgen overrasket nemlig artisten med en platinablond, kort bob da hun var på Coachella-festivalen i California.

Swift, som pleier å holde både hår og sminke naturlig, var så vidt til å kjenne igjen med den nye sveisen, oversized t-skjorte, store smykker og knallrød leppestift. Øyensminken var også kraftig nedtonet.

untitled link

Dette var nesten den samme looken Swift gikk for på coveret av mai-utgaven av Vogue, hvor sveisen først ble vist. 26-åringen er på magasinforsiden iført en dristig gullkjole, ankelstøvletter og sett bort i fra leppestiften, minimalt med sminke.

Trendalarm: Nå skal buksene ha frynser

Swift har selv postet flere bilder av sin nye stil på Instagram, og sier at hun digger den.

«Dette er det kuleste coveret jeg har vært med på å lage», skriver hun under Vogue-covret, og «BLEACHELLA», står det under et annet hvor hun poserer med solbriller.

untitled link

I Vogue-intervjuet åpner artisten opp om forholdet til Calvin Harris, men legger ikke skjul på at hun vil fortsette å holde det privat og low key.

untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?