MinStil: Randi Nestaker

KOMFORT: – Skulle gjerne svart noe fancy, men elsker å hoppe inn i pysjen, yogatights eller kashmirmorgenkåpen min med en gang jeg kommer inn døra, sier Nestaker. Foto: Privat

Store smil, nok søvn og frisk luft er Randi Nestaker (38) aka Ladybirds Nest oppskrift på å ha det bra. Det er også i naturen hun finner hvilepulsen. Her er hennes beste mote- og skjønnhetstips. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har tidligere tatt en prat med blant andre MARIE MURSTAD, ANNIKEN JØRGENSEN, JULIE THOMSEN og RIKKE SANDVOLD. Nå er det Randi Nestaker sin tur.

Randi, eller Ladysbirds Nest som mange også kjenner henne som, jobber som content creator i nettmagasinet camillapihl.no. Etter å ha bodd mange år i blant annet Oslo og Spania, flyttet hun hjem til natur og hvilepuls på Toten og stortrives der med mann og datteren på fem år.

– Hei, Randi! Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Veldig casual og litt sporty, glad i å mikse det feminine med det maskuline og gjerne med en liten touch rock'n'roll og syttitallet. Turklærne ligger aldri lenge urørt i garderoben heller. Vi er en småbarnsfamilie som elsker å være ute og å oppleve ting ute i skog og natur er en stor del av hverdagen vår.

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?

– Jeans, masse feminine kjoler, buksedresser, basics i kasjmir og skinn, collegegensere, skjortene til kjæresten og sneakers.

– Ditt beste second hand/vintage-kupp?

– Mange av mine favorittkjoler er vintageskatter, fargerike flagrende kjoler som jeg tar frem hver sommer. Og en Chanel-ring kjøpt i Paris, den er jeg veldig glad i.

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

– Noen nye freshe yogatights med høyt liv (jeg elsker yogatights!) En klassisk og edgy stor veske som får plass til Mac, kamera og alt jeg pleier å drasse med meg, Acne har mange fete. Og en sjukt fin cremefarget kåpe i Camilla Pihl Wear sin AW20-kolleksjon.

– Beskriv din ultimate drømmedag fra morgen til kveld:

– Som småbarnsmamma så er det det skikkelig luksus å få sove lenge, etterfulgt av en kopp kaffe på senga. Hvis jeg kan få sneket inn en digg yogaøkt på matta, før vi pakker med oss niste i en tursekk og kommer oss ut i skogen eller på en liten topp - da er jeg skikkelig happy! Jeg har en venninne som jeg bader med utendørs annenhver uke, året rundt - så møter gjerne henne til et forfriskende ettermiddagsbad. Så hjem for å lage en digg middag sammen med gode venner. Det er slike ting som gjør meg skikkelig glad!

– Ditt beste skjønnhetstips?

– Nok søvn, en god dose natur og frisk luft og det viktigste av alt - et stort SMIL!

– Du har totalt kleskrise, hva gjør du?

– Tar på en av favorittkjolene eller en jumpsuit, da er man kledd på et blunk og trenger ikke tenke på å finne matchende plagg.

– Har du et favorittplagg i klesskapet?

– Skulle gjerne svart noe fancy, men elsker å hoppe inn i pysjen, yogatights eller kashmirmorgenkåpen min med en gang jeg kommer inn døra.

– Gjør du noen bærekraftige valg i garderoben?

– Jeg forsøker å tenke godt i gjennom alle kjøp og investere i plagg jeg blir skikkelig glad i og kan ha i garderoben i mange år. Plagg i gode kvaliteter og snitt som varer eller plagg jeg vet er veldig meg! Jeg er også veldig glad i vintage og leter gjerne opp plagg jeg har forelsket meg i på Tise eller Finn. Og har jeg ting som ikke blir brukt like mye som fortjent, så selger jeg unna eller gir de bort - slik at noen andre kan få glede av de.

– Hvilken trender har du troen på akkurat nå?

– Jeg heier skikkelig på mer bærekraft i bransjen! Jeg håper vi går mot en varig endring der fast fashion blir historie, og bevisste og bærekraftige valg blir en selvfølge både for produsenter og konsumenter.

– Har du noe du alltid er på jakt etter?

– Den perfekte jeansen, jeg får aldri nok.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor ikke?

– Erfaringen tilsier at man aldri skal si aldri. Men jeg er ikke noe fan av klær som er trendy, men ukomfortable på. Det hjelper ikke hvor fint et plagg er, hvis det ikke er behagelig.

– Ditt aller beste motetips?

– Mote skal være gøy, ikke ta det for seriøst. Ha på deg det du føler deg vel i, og topp det med et stort smil - det er det fineste jeg kan tenke meg!

Publisert: