MinGravidStil: Caroline Skjelbred

Caroline Skjelbred

Stylist Caroline Skjelbred synes det er utfordrende å kle seg som gravid, men har flere triks i ermet for å kle opp den voksende magen.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Caroline Skjelbred

Caroline Skjelbred i spalten: MinGravideStil. Foto: Privat

Caroline Skjelbred

Caroline Skjelbred i spalten: MinGravideStil Foto: Privat

Det kan både være utfordrende, gøy, lite inspirerende og spennende å kle seg med en voksende mage. MinMote har bedt et knippe stilfulle kvinner om å dele sine beste tips og triks til å kle seg som gravid. Først ut er Caroline Skjeldbred, stylist i Elle.

– Jeg føler veldig på at det er vanskelig å kle seg som gravid, spesielt siden jeg ikke er så høy. Mye av gravidmoten jeg ser på nett og på Instagram funker rett og slett ikke for meg, sier Caroline Skjelbred.

KLÆR

Sniktitt på vårens trender

– Hva er dine beste stiltriks som gravid?

– Beltet, helt klart. Det er superfint å fremheve magen når man har på seg en blazer, kjole eller en strikkegenser, sier Skjelbred.

– Invester i noe fint, det fortjener du! Jeg har kjøpt såkalte gravidboots i høst. Et par fete, svarte boots som gjør den svarte tightsen og ullgenseren litt mer spennende. Grove svarte boots er hot i motebildet akkurat nå, og disse funker til alle anledninger, også med kjole til.

– Hvilke plagg sverger du til i disse ni månedene?

– Kjoler i wrap-fasong, det elsker jeg. De kan man vokse i, og de er flatterende. Jeg elsker også strikkekjoler. De er helt topp til både til hverdags og fest. Jeg har også investert i et par skinnbukser for gravide fra Isabella Oliver – disse lever jeg i om dagen. Tightsen har også blitt flittig brukt. Både til jobb og i helgene, sier Skjelbred og fortsetter:

– Jeg bruker også vårjakkene mine som innejakker og mer bluser, Jeg bruker litt større skjorter med en trang long sleeve under, som er også superfint på jobb. Etter hvert vokser man ut av garderoben sin, sko blir vonde å gå med, blazere og kåper passer ikke mer, og det er faktisk helt fint. Det viktigste er at man koser seg med graviditeten.

FREMHEVER BENA: – Tweedjakken i seg selv er veldig aktuell i motebildet om dagen, i tillegg til at jeg synes det er veldig fint med litt kortere plagg også som gravid. Da får man frem bena sine og jeg føler meg ofte også ekstra vel. Foto: Privat
KLÆR

TRENDENE SOM SKAL PREGE 2020

– Har du oppdaget noen nye butikker eller merker som lager gravid-vennlige klær du vil tipse om?

– Jeg har kjøpt gravidjeans både på Asos og H&M. Begge steder har gode utvalg. Skinnbuksene mine er fra merket Isabella Olivier, et gravidmerke jeg ikke visste om fra før. Med graviditeten kom min allergi for alt som klør, og huden min liker bare ekstra myke materialer, sier Skjelbred og fortsetter:

– Jeg har derfor hamstret inn singleter fra The Product, min nye everyday go-to! Jeg elsker disse og ulltoppene fra Pierre Robert, som jeg også har kjøpt i alle farger, hvit, pudder og svart. Jeg føler meg ekstra vel når jeg fremhever «bumpen» ved at genserne er korte, og at jeg heller bruker lange singleter under.

– Dine topp tre beste gravid-hacks?

– Et godt tips er å re-style sin egen garderobe i denne perioden. Jeg har tatt frem de flagrende sommerkjolene mine igjen. Tunika-aktige kjoler bruker jeg med svart underkjole og svarte strømpebukser. Style antrekket med et belte, og voilà! De kan og styles med en pologenser under til hverdags. En tynn varm en er ekstra deilig nå i vintermånedene, sier Skjelbred, og legger til:

– Jeg har også tatt et dypdykk i kjæresten min sin garderobe. Både skjortene hans og ull- og kasjmirgenserne har flittig blitt stjålet. Disse plaggene er perfekte for den voksende magen. Jeg styler genserne og skjortene hans med et belte i livet, over en skinnbukse.

– Et annen hack jeg liker er å klippe herre-T-skjorter magekorte. En tights som er høy på livet og dekker magen, en stor deilig T-skjorte som slutter rett under brystet og en cardigan over, er perfekt for yoga eller bare et kose seg hjemme-antrekk.

Publisert: