MinStil: Rikke Krefting

Rikke Krefting

Rikke Krefting (25) kan aldri få nok av sko, og høyest på ønskelisten står et ganske så eksklusivt kjøp.

Ingeborg Aspeli
Publisert:
Rikke Krefting

Rikke Krefting. Foto: Privat

Rikke Krefting

Rikke Krefting. Foto: Privat

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Maya Vik, MARGRETHE GILBOE og MARIA MENA, og nå er det Rikke Krefting som står for tur.

Rikke Mathilde Krefting bor i London sammen med kjæresten. 25-åringen har en bachelor i fashion marketing fra London College of Fashion ble nettopp ferdig med en master på Instituto Marangoni. Hun deler også sine mange freshe antrekk på Instagram hvor hun har over 35.000 følgere.

Hvordan vil du beskrive din stil?

– Klassisk med en edgy tvist. Jeg elsker elegante og klassiske snitt, samt vintageplagg som jeg enten har funnet i skapet til mormoren min eller i en vintagebutikk i London. Gjenbruk er gøy, og spesielt når man vet at plagget har levd før.

Hva er nøkkelplagg i din garderobe?
– Skinnbukser og skinnblazere. Helst oversized. Skinn på skinn slår aldri feil for min del, det er lett å pynte både opp og ned enten med noen casual sneakers eller noen edgy heler.

Hva er det dyreste du har i garderoben?

– Det dyreste er oftest ikke det fineste! Det kjæreste jeg har er nok en vintage Armani-drakt jeg fikk av moren min som hun bruke på 90-tallet.

Hva består din «søndagsuniform» av?

– Oversized jeans, hvit T-skjorte uten BH og en oversized kasjmir høyhalset genser. Min favoritt om dagen er min stripete med baking-armer fra NoName by Mathilde.

Hva står øverst på ønskelisten?

– Være frisk og rask resten av livet. Motemessig er det nok en vintage Chanel-drakt. Den dagen jeg har oppnådd målene mine håper jeg på å premiere meg selv med en slik.

Hva er viktigst for deg når du kler på deg om morgenen?

– Komfort. Så lenge jeg føler meg komfortabel i det jeg går i akkurat den dagen, er det med på å gjøre dagen bra. Noen dager er det høye hæler, mens andre er det sneakers. Alt etter dagsformen.

Hva kler du på deg om du har kleskrise?

– Skinnbukser, kjæresten min sin blazer, en hvit -T-skjorte med skulderputer og en par flate Manolos. Det slår aldri feil.

Hva kan du aldri få nok av?

– Shoes, shoes, shoes.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Sko og veskene mine sammen med favorittdressen min.

Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?

– Bruk tid på å prøve deg selv frem på hva som kler din kropp og personlighet. Alle kler ikke alt, men så lenge man bærer antrekkene sine med stolthet og ser komfortable ut mener jeg det er det som gjør at hver og en av oss har sin egen stil med særpreg.

Hvordan kler du deg på fest?

– Jeg elsker paljettdetaljer på fest. Det gjør meg festglad. Og selvsagt et par edgy hæler.

Hvilken trender har du troen på i sommer?

– City shorts, lin og knyttesandaler.

Hva er det perfekte sommerantrekket?

– Spørs litt hvor man befinner seg om sommeren. I utlandet foretrekker jeg luftige korte og lange sommerkjoler med knytesandaler til, gjerne flate om sommeren. Jeg er ingen mønster-person så fortrekker silke eller lin med pene snitt. Norsk sommer er for meg Levi’s shorts, bikini under, og en stor kasjmir-genser.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: