Drew Barrymore ikledd norsk design

GJEST: Drew Barrymore gjestet det populære TV-showet «The Late Show». Foto: Getty Images

Den amerikanske skuespilleren (43) hadde på seg kjole fra det norske merket ByTimo da hun gjestet The Late Show.

ByTimo, med Tine Mollatt i spissen, er kjent for sine blomstrete og romantiske kjoler. Da Drew Barrymoore var gjest på det amerikanske talkshow-programmet «The Late Show» hadde hun på seg en mørkeblå, blomstrete maxi-kjole signert det norske merket. Hun matchet antrekket med et par sorte, høye hæler og hadde håret løst med lette krøller.

– Det var superkult og fantastisk gøy, sier en strålende fornøyd markedssjef i byTiMo, Elisa Mollatt til MinMote.

– Det hele skjedde ganske tilfeldig. En kollega som er fan av Drew Barrymore så storyen hennes på Instagram og la merke til at hun hadde på seg kjole fra oss. Om hun ikke hadde sett det kunne vi fort ha gått glipp av hele greia, legger hun til.

KJENDIS

Markedssjef i byTimo Elisa Mollat

Kjolen, som er fra merkets høst og vinterkolleksjon er utsolgt i den norske nettbutikken, men hadde en pris på 2699 kroner. Mollatt tror Barrymore har kjøpt kjolen i den amerikanske luksusbutikken Barneys.

Talkshowet blir spilt inn i New York, og Stephen Colbert er vert. Flere millioner amerikanere får med seg programmet.

ByTimo har i løpet av de siste årene markert seg utenfor Norges grenser. Merket har blant annet blitt tatt inn hos den amerikanske luksusnettbutikken Moda Operandi.

Under fjorårets Oslo Runway hadde merket visningen den vakre hagen til Ladegården i Gamlebyen hvor kolleksjonen var inspirert av uterommet.

Publisert: