Mote

Hertuginne Meghan i spesiallaget luksusdesign på reise

SMØRBLID: Her er hertuginne Meghan i Rabat, Marokko etter å ha besøkt hester på den kongelige foreningen for ridesport. Foto: AP.

Med både hestebesøk og gallamiddag har hertuginne Meghan (37) nok en gang imponert med gravidstilen.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

De siste dagene har prins Harry (34) og hertuginne Meghan vært på reise i Marokko. Paret venter sitt første barn, og hertuginnen har flere ganger fått skryt for gravidstilen.

Under den tre dager lange reisen til Marokko viste hun seg i flere råeksklusive, spesiallagede designerantrekk.

Etter en forsinket flytur med rutefly markerte en velkomst med kronprinsen av Marokko, Moulay Hassan (15), starten på reisen.

STILIG PAR: Prins Harry og hertuginne Meghan på vei til middag i Casablanca. Prinsen hadde lysegrå dress mens hertuginnen hadde knallrød kjole. Foto: AP.
GLØD: Hertuginne Meghan var kledd i en rød kjole fra Valentino med matchende veske fra samme merke. Foto: AP.

Blant antrekkene som høster internasjonal moteskryt er en knallrød kjole fra Valentino som rakk rett over knærne. Kjolen hadde kappeeffekt, en stil hertuginnen har valgt en rekke ganger.

Men dette var ikke den eneste eksklusive kappekjolen hun brukte på turen. Hun bar også en fotsid, spesialdesignet kjole fra Dior med perledetaljer under en mottagelse med den britiske ambassadøren til Marokko i hans residens i Rabat.

KAPPEKJOLE: Hertuginne Meghan i spesialdesignet kjole fra Dior med kappeeffekt. Legg merke til bien på vesken. Foto: Reuters.
DETALJER: Kjolen hadde glassperler sydd langs kanten. Foto: Reuters.

Kjolen ble stylet med en spesiallaget Dior-clutch, metalliske pumps og et par glitrende diamantøredobber med en prislapp på over 100.000 kroner. Øredobbene i hvitt gull er fra Birks Snowflake og er laget av diamanter på 2,15 ct.

Men turen inneholdt ikke bare fancy middager med bling – hertugparet besøkte også hester:

HESTEBESØK: Harry og Meghan la også inn et besøk til hester på den kongelige foreningen for ridesport. Hertuginnens jakke er fra J Crew. Foto: AFP.
KOMFORTABEL OG KUL: Hertuginne Meghan i jeans, tettsittende genser og marineblå blazer fra Alice + Olivia. Her var hertugparet på besøk hos organisasjonen Education for all som jobber for likestilling. Her fikk hertuginnen også en tradisjonell hennatatovering. Foto: AFP.

Som en avslutning på den tre dager lange reisen var prinsen og hertuginnen på middag med kong Mohammed (55) av Marokko. Prinsen beholdt sin lysegrå dress fra ankomsten, men hertuginne Meghan hadde ny kjole fra Carolina Herrera. Amerikanske Elle kaller kjolen en «show-stopper», og vi forstår hvorfor:

HÅND I HÅND: Prins Harry og Hertuginne Meghan på vei ut etter møte med kongen av Marokko. Foto: Reuters.

Kjolen har en prislapp på 33.976 kroner hos nettbutikken Moda Operandi. Kjolen er fra merkets kolleksjon som kommer høsten 2019, men er tilgjengelig for forhåndsbestilling. Prins Harry overlot ingenting til tilfeldighetene og matchet Meghans kjole med blå sko.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Hertuginne Kate får skryt for ultraglamorøst antrekk

  2. KJENDIS

    Hertuginne Meghan i nytt luksusantrekk

  3. KLÆR

    Skandinaviske it-jenters beste gravidstil-tips

Relaterte artikler

KJENDIS

Hertuginne Meghans beste gravidantrekk

KJENDIS

Hertuginne Meghan roses for reisegarderoben i Sør-Afrika

KJENDIS

Moteåret 2018 med hertuginne Meghan

KJENDIS

Hertuginne Meghan viste frem sønnen i glamorøs luksuskjole

NYHETER

Meghan og Harry tilbake etter pausen

KJENDIS

Hertuginne Meghan er årets influencer

KJENDIS

Meghan og Kate sammen på fest igjen