Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Klamt og varmt: 15 deilige og luftige plagg nå

Produsenten

Finn frem til sommerstilen.

Vi glemmer det litt hvert år, men sommeren byr ofte på et jevnt stadium av klam ganske så lenge. Da avhenger man av å ha noen deilige, luftige plagg i garderoben.

Helst skulle vi gjerne ha ligget og duppet i vannet hele sommeren, men det går jo som kjent ikke. Derfor har vi funnet frem til 15 lekre og luftige plagg – som vi gjerne bruker etter badeturen. Kombiner gjerne med noen av sommerens fineste sandaler. Blir det for varmt med lange ermer? Den klassiske singleten er tilbake i motebildet for fullt, som et av sommerens hotteste plagg.

En behagelig og sommerlig palett i farger som hvitt, blått, beige og gult er klassikere i sommergarderoben som også lett lar seg kombinere med hverandre. Ikke minst er naturmaterialer som lin og bomull et must for å holde seg mest mulig sval.

Her er noen av våre sommerlige favoritter nå:

Solgul skjorte

Solgul skjorte

Luftig skjorte i bomull

Kaftan-kjole

Kaftan-kjole

Lang kaftan i lin med splitt i siden. Lekre ballongermer.

Vide bukser

Vide bukser

Vide bukser i linblanding.

Shorts

Shorts

Shorts i lin.

Sommerbukse

Sommerbukse

Avslappet bukse i lin.

Oversized skjorte

Oversized skjorte

Oversized crisp bomullsskjorte med kule knappedetaljer i nakken.

Kreppet kjole

Kreppet kjole

Luftig kjole i bomull.

Croppet bukse

Croppet bukse

Kort gul linbukse.

Kort skjorte

Kort skjorte

Kort skjorte i lin med knyting.

Lang kjoleLuksus

Lang kjole

Luftig kjole laget i eksklusiv ramie.

Oversized

Oversized

Stripete oversized skjorte i linblanding.

Skjorte

Skjorte

Skjorte i workwear-stil fra Róhe.

Ledig bukse

Ledig bukse

Luftig bukse i lin.

Lang kjoleMer bærekraftig

Lang kjole

Vid kjole i lin.

Kimono-jakke

Kimono-jakke

Lett jakke i kimono-stil.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?