Badedrakten som er på «alles» lepper

SJOKKERT: Badedrakten med Trumps fjes har fått navnet «Shocked» hos nettbutikken Beloved Shirts. Foto: Produsenten

«Make my body great again!» President Donald Trumps sjokkerte fjes klistret på en badedrakt er alt du trenger for å eie stranden i sommer. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er meldt knallvær over hele landet fremover, og hvis du vil sikre deg mest oppmerksomhet på stranden har vi nå svaret på hvordan. Internett obsesser nemlig over en noe spesiell badedrakt, og vi skjønner hvorfor.

Det solbrune ansiktet til president Donald Trump som er tydelig sjokkert, er spredt utover hele fronten av en badedrakt fra det amerikanske klesmerket Beloved Shirts. Prisen er rett under 50 dollar, altså cirka 417 kroner.

Hvis du ikke er «helt der» - sjekk ut disse lekre badedraktene

Foto: Produsenten

– Folk vil bli kvalme

Presidentens øyne er strategisk plassert ved brystene og den karakteristiske, åpne munnen er midt på magen. Buzzfeed påpeker også at halspartiet er «oh-so-perfectly-placed». Det presiseres at badedrakten er laget i USA, i motsetning til flere av Ivanka Tumps varer.

statementbd1topp
KLÆR

ÅTTE FREKKE STATEMENT-BADEDRAKTER

Huffington Post skriver at badedrakten vil skremme bort alle på stranden, mens NY Daily News skriver at ansiktsuttrykket til presidenten ligner mistenkelig mye på et bilde fra da Trump gjorde narr av en handikappet journalist under et valgmøte i 2015, og at drakten derfor vil gjøre folk kvalme.

Eller som en Instagram-bruker skriver, ifølge NY Daily News: «Make my body great again!»

Foto: Produsenten

Se også sommerens bademote i Trendguiden:

Publisert: