Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Trendalarm: 10 kule sølvplagg du kan bruke nå

Trendfargen som setter prikken over i-en i ethvert antrekk.

sølvklær

Clutchveske fra Miu Miu hos Net-a-porter. Foto: Produsenten

sølvklær

Sko fra Superga. Foto: Produsenten

sølvklær

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

sølvklær

Isabel Marant, spring summer 2016. Foto: Getty Images

Denne våren er både kjedebutikker og eksklusive motehus fulle av metalliske klær og tilbehør.

Det er spesielt sølv som markerer seg, noe som også var tydelig da flere av verdens mest populære motehus som Isabel Marant, Victoria Beckham, Blumarine og Nina Ricci viste sine sommerkolleksjoner.

sølvplagg

Cultottes fra Monki. Foto: Produsenten

sølvplagg

Bukse fra Mango. Foto: Produsenten

sølvplagg

Topp fra Mango. Foto: Produsenten

sølvplagg

Skjørt fra Mango. Foto: Produsenten

sølvplagg

Jakke fra Asos. Foto: Produsenten

Denne trenden kan kanskje virke skummel, da sølvplagg har en tendens til å stikke seg frem. Vårt beste tips er å prøve seg frem med ett og ett plagg - kombiner et par sølvbukser til en vanlig collegegenser eller en hvit skjorte.

Gå for sneakers på bena for en avslappet look til hverdags, eller høye hæler i en nøytral farge på fest. Er du rukket å bli komfortabel med trenden er et helsett som består av skjørt og en topp helt perfekt.

MinMote.no - Norges største moteside
sølv 1

SKo fra Zara. Foto: Produsenten

sølv 1

Veske fra Asos. Foto: Produsenten

Vi vil tørre å påsta at et par lekre sko, eller en veske med dusk - sølvfarget så klart, passer til stort sett alt du har i klesskapet fra før. Dessuten hever det et enkelt antrekk, og setter prikken over i-en uansett som det er til hverdags eller fest.

Hvordan var din opplevelse i dag?