Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fuskepels: Seks varianter som setter prikken over i-en

HET TREND: Under moteuken i London dukket flere fashionistaer opp med fargerik fuskepels som de stylet avslappet til olabukser og ullgensere. Foto: Getty Images
HET TREND: Under moteuken i London dukket flere fashionistaer opp med fargerik fuskepels som de stylet avslappet til olabukser og ullgensere. Foto: Getty Images

Både på catwalken og på it-jentene i gatemotebildet er fargerike fuskepels en stor favoritt.

Noe av det positive med at gradene kryper nedover er at vi kan pakke oss inn i store strikkgensere, joggebukser og fuskepelsjakker. I år som i fjor står fuskepelsen sterkt i motebildet, men dog med en vri.

Kommentar: En trist pelsoppvisning av Karl Lagerfeld

Fuskepels2

Fuskepels fra J.Crew hos Net-a-Porter.com. Foto: Produsenten

Fuskepels2

Fuskepels fra Munte. Foto: Produsenten

I år skal fuskepelsen din gjerne poppe med en sterk farge eller med mønster. Pastellfarger dominerer høst- og vintersesongen, og dette var spesielt tydelig under moteuken i Milano hvor it-jenter som Chiara Ferragni, Hedvig Opsahl og Celine Aagaard frontet trenden.

Høstens lekreste kåper: Klassisk, feminin og fluffy

Fuskepels3

Fuskepels fra Dry Lake hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Fuskepels3

Fuskepels fra Vero Moda hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Style fuskepelsen til en varm og god kjole og kule sneakers for en fin hverdagslook, eller en hettegenser og tilhørende joggebukse for en oppdatert og avslappet stil.

Fuskepels1

Fuskepels fra Samsøe Samsøe hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Fuskepels1

Fuskepels fra Shrimps hos Net-a-Porter.com. Foto: Produsenten

Er du ikke så fan av sterke farger på ytterplagg finnes det flere varianter i nøytrale farger som brunt, mørkeblått og sort. Noen fuskepelser kan dessverre gi deg statisk og elektrisk hår - her ser du hvordan du fikser det.

Få også med deg tre av sesongens største trender i denne episoden av Trendguiden:

Hvordan var din opplevelse i dag?