Fem lekre catwalk-kopier du har råd til

Vi går mot lysere tider og det betyr for mange garderobeskifte. Trendene for vår- og sommersesongen har allerede begynt å ankomme butikkene, og det er ikke rent lite vi sikler på.

Isabel Marant

Isabel Marant, spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Isabel Marant

Skjørt fra Zara. Foto: Produsenten

Plaggene fra de største motehusene er som kjent svindyre, men heldigvis som ikke har tusenvis av kroner å bla opp for en ny bluse for eksempel, tar det sjeldent lang tid før kjedebutikkene følger etter med sine kopier.

Se også vår ullguide i denne episoden av Trendguiden:

I denne saken har MinMote samlet noen av dem som allerede har kommet.

Metallisk skjørt

(Øverste bildet i saken)

Den metalliske trenden fortsetter fra i fjor og ekstra hot akkurat nå er sølvskjørt med volanger som sett på catwalken hos Isabel Marant. For at antrekket ikke skal bli «too much» kan du style sølvskjørtet til en t-skjorte og lave sko.

Cowboy-belte

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Alberta Ferretti

Belte fra Mango. Foto: Produsenten

Alberta Ferretti

Belte fra Mango. Foto: Produsenten

Trender kommer og går, og i år er cowboy-trenden spesielt synlig hos store motehus som Ralph Laurent og Isabel Marant. Flere av de store motehusene viste kolleksjoner med cowboy-vibber i form av støver og belter. Sistnevnte var stylet lag på lag hos blant andre Ralph Lauren. Spennende og annerledes!

Transparent brodert kjole

Valentino

Valentino sping/summer 2017. Foto: Getty Images

Valentino

Valentino sping/summer 2017. Foto: Getty Images

Valentino

Kjole fra SheIn.com. Foto: Produsenten

Gleden er stor i MinMote-redaksjonen hver gang Valentino viser frem nye kjoler. I år har motehusets kreative leder Pierpaolo Piccioli designet transaprante kreasjoner med broderte blomster og figurer som vi gjerne skulle hatt kloa i. Sidenvi alle vet at det aldri kommer til å skje, er vi veldige glade for at kjedebutikkene lager kjoler som ligner og som vi ikke minst har råd til.

Korsett

Isabel Marant korsett

Isabel Marant, spring/summer 2016. Foto: Getty Images

Isabel Marant korsett

Kortsett fra Zara. Foto: Produsenten

Vi går inn i en sesong som er sterkt preget av både 70- og 80-tallet. Voluminøse ermer, volanger og markerte midjer står i sentrum. Isabel Marant sendte semtlige modeller ut på catwalken stylet med brede beleter og korsetter. Styr for all del unna de helsefarlige Kardashian-korsettene, og se opp for bomullskorsetter hos kjedebutikkene som ikke strammer eller skader kroppen din.

Voluminøs magetopp

Blumarine

Blumarine spring/summer 2017. Foto: Produsenten

Blumarine

Blumarine spring/summer 2017. Foto: Produsenten

Blumarine

Skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

Feminine bluser har fått en ny vår og det er spesielt modellene med store, vide ermer og korte lengder som står sterkt i motebildet til våren. Kombiner en hvit skjorte sett hos italienske Blumarine med en 501-olabukse med avklipte ben for en enkel, men chic stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?