Mote

Kjendismodell slipper «plus size»-bikinikolleksjon

KJENDISMODELL: Ashley Graham har de siste årene seilt opp som en av de mest ettertraktede modellene, og derfor også dukket opp på en rekke kjendisfester - her på Vanity Fairs Oscar-arrangement. Foto: AFP

Ashley Graham (28) er en av bransjens heteste «plus size»-modeller - nå har hun designet en råsexy kolleksjon med badetøy.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Graham er ingen nykommer i modellbransjen. Hun har vært avbildet i moteserier i alt fra Vogue til Glamour og Harper's Bazaar, samt vært både på forsiden og en stor bildeserie i Sports Illustrated - som ble sett på som en stor milepæl i modellbransjen.

NYHETER

«Plus size»-merke ut mot Victoria's Secret

BEGIVENHET: Det ble sett på som et stort skritt i riktig retning da Ashlay Graham fikk være coverjente på Sports Illustrateds bikinimagaswin. Her sammen med modell Hailey Clauson. Foto: AFP

Men nå kommer en gladnyhet til deg som synes det er utfordrende å finne lekkert badetøy i større størrelser:

I disse dager har hun også tatt steget over i en annen del av motebransjen, nemlig ved å designe sin egen bikinikolleksjon for nettstedet Swimsuitsforall.com.

Kolleksjonen starter på størrelse 10 (europeisk 38 eller 40) og går opp til 24 (europeisk 52 eller 54), og inneholder 11 plagg.

KLÆR

Sjekk også disse fem merkene

Grahams design er supersexy - vi snakker blant annet asymmetriske badedrakter med mesh, røde bikinier med flettedetaljer og supertrendy badedrakter med snøring foran - men inneholder også klassiske sorte trekantbikinier og badedrakter.

LIVSSTIL

Her finner du det fineste badetøyet

28-åringen er selvsagt også modell for badetøyet, som har blitt plukket opp av anerkjente motemedier som Elle USA og Vogue allerede.

Vil du sikre deg en av Grahams bikinier, er den gode nyheten at det sendes til Norge. Den dårlige nyheten er at noen av plaggene er svindyre - som badedrakten med «studs» til drøye 1700 kroner. Ellers ligger flere av plaggene på mer overkommelige 630 kroner.

Få også med deg siste episode av Trendguiden:

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Victoria's Secret-engel hardt ut mot kroppspress i bransjen

  2. NYHETER

    Kommentar: Kardashian-søstrene er skremmende

Finn mer innhold om:

  1. Bademote

Relaterte artikler

KLÆR

Plus size: Åtte fantastiske bikinier og badedrakter

NYHETER

Halima Aden skriver historie i Sports Illustrated

NYHETER

Plus-size modell skal bli mor for første gang

KLÆR

Romantisk, sporty og klassisk: Det fineste badetøyet akkurat nå

KLÆR

Kjendisdesigner Marte Krogh med eksklusiv badetøykolleksjon

KLÆR

Bikini og badedrakt: Fem merker som skiller seg ut

NYHETER

Thomas Hayes i kampanje med Sports Illustrated-modell