Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Redaksjonens ønskeliste: Sommerens beste kjøp

DEN ULTIMATE FERIESTILEN? Slik tilbringer MinMote-journalist Elise Alexandra Gulbrandsen helst ferien.
DEN ULTIMATE FERIESTILEN? Slik tilbringer MinMote-journalist Elise Alexandra Gulbrandsen helst ferien.Privat

Sommerlige kjoler, lekent tilbehør og ønsket om late dager preger MinMote-redaksjonens ønskeliste.

Sommer betyr ferietid, late dager og litt festligheter, og det preger ønskelisten nå.

Det er også tiden hvor vi ofte unner oss noe fint, enten det er nytt eller second hand. Kanskje snubler du innom en lokal liten perle av en butikk på ferie, eller har spart opp til et drømmekjøp.

Har du forresten sjekket ut MinMotes ultimate pakkeliste til ferien?

Elise Alexandra Gulbrandsen, journalist

– Det viktigste med sommerstilen for meg er at den er komfortabel. Etter over et år uten stort av sosiale hendelser håper jeg på noen hyggelige hagefester i sommer. Da vil jeg gjerne kle meg i en behagelig kjole som samtidig gjør litt (les mye) ut av seg. Denne fra Stine Goya leverer:

Blomsterkjole

Blomsterkjole

Kjole fra Stine Goya hos Ikke

– Jeg ELSKER å bade, og med meg på badetur har jeg med meg mitt første sommerinnkjøp, et par slippers fra samarbeidet mellom de norske merkene Sleepers og Envelope1976. Jeg lever også i badekåpen i bomull fra Studio Bazaar om sommeren. Bok, solkrem og solhatt, så er vi der!

Morgenkåpe

Morgenkåpe

Morgenkåpe i bomull fra StudioBazaar.

SlippersMer bærekraftig

Slippers

Slippers fra Sleepers x Envelope 1976.

Solhatt

Solhatt

Bøttehatt fra Jacquemus.

– Jeg er allerede ferdig med ferien, så nå er det Oslo-sommer videre. Aller mest ønsker jeg meg en brukt, ny sykkel fra svenske Pilen slik at jeg kan suse av gårde gjennom sommerbyen på vei til neste badeplass eller pizzasted.

Drømmesykkel

Drømmesykkel

Sykkel fra svenske Pilen. Pris om lag 10.000 kroner, men dette kommer an på spesifikasjonene.

Malin Gaden, journalist

– Idet sommeren melder sin ankomst er det akkurat som om jeg endrer stil. Om vinteren ser du meg gjerne i helsvarte antrekk med et litt «røffere» uttrykk, mens om sommeren er det lange, blomstrete kjoler for alle pengene.

LØST OG LEDIG: Komfortable sommerkjoler med det lille ekstra er et must i garderoben til MinMote-journalist Malin Gaden.
LØST OG LEDIG: Komfortable sommerkjoler med det lille ekstra er et must i garderoben til MinMote-journalist Malin Gaden.Privat
Brune mules i skinn

Brune mules i skinn

Mules fra & Other Stories.

Passer utmerket til mules

Passer utmerket til mules

Ankelkjede fra Glitter.

– Likevel tar jeg med meg et par elementer fra vinter- og høstgarderoben videre til sommeren. Den svarte blazeren, mine svarte Ray-Ban wayfarer og Converse i både hvitt og svart passer – i mine øyne – til det meste.

– Årets sommerantrekk blir derfor en krysning mellom de to sesongene. En kjole som kan brukes året rundt, en svært solhatt, en minst like stor strandveske, samt et greit utvalg av badetøy.

– Årets sommerantrekk blir derfor en krysning mellom de to sesongene. En kjole som kan brukes året rundt, en svært solhatt, en minst like stor strandveske, samt et greit utvalg av badetøy.

Hvit bikini med high waist-truse

Hvit bikini med high waist-truse

Bikini fra Hunza G.

Mønstrete strandveske i freshe farger

Mønstrete strandveske i freshe farger

Veske fra Ellies and Ivy.

Parfyme inspirert av sommerbris

Parfyme inspirert av sommerbris

Parfyme fra Diptyque.

Stråhatt med svart bånd

Stråhatt med svart bånd

Stor hatt fra Asos.

Svart kjole med knytedetaljer i ryggen

Svart kjole med knytedetaljer i ryggen

Kjole fra One & Other.

Mismatched øredobber i gull med perler

Mismatched øredobber i gull med perler

Øredobber fra Éliou.

Åsa H. Aaberge, journalist

– Min sommergarderobe er ganske så uavansert og etablert: dongerishorts og deilige skjorter, luftige bukser og kjoler, alt i lin, silke og lyse farger - ferdig. Jeg har det jeg trenger. Men, jeg ønsker meg et par gode pilotbriller. Jeg har ikke funnet de perfekte enda, og leter i vei i bruktmarkedet. De må være i kombinasjonen glamorøs, chic, 70-talls og praktisk. Håper de jeg ser for meg dukker opp snart.

MinMote-journalist Åsa H. Aaberge.
MinMote-journalist Åsa H. Aaberge. Privat
Solbriller med gullramme

Solbriller med gullramme

Solbriller fra Gucci.

– På stranden blir alt lettere med en vanntett toalettmappe til solkrem, hårbørste og andre små nødvendigheter. Leselisten er også ekstra lang når sommerferien melder sin ankomst. Akkurat nå har jeg nesen dypt inne i «Samlede Verker» – perfekt sommerlektyre med sine over 700 sider. Anbefaler den varmt.

– Nybadet, hatt på hodet, sol på kroppen og en god bok? Perfetto. Med glødende hud, skinnende smykker, kokosduft og sandaler med litt hel er jeg er klar for både å roe ned og å ha det gøy.

Solpudder for solkysset hud

Solpudder for solkysset hud

Solpudder for naturlig glød fra Westman Atleier. Dette skal beskytte og pleie huden også.

Stråhatt

Stråhatt

Hatt fra Arket.

Toalettmappe med vanntett lomme

Toalettmappe med vanntett lomme

Toalettmappe i frotte fra Zara. Med vanntett lomme - perfekt for stranden.

Sommerlektyre

Sommerlektyre

Lydia Sandgren sin "Samlede Verker" finnes brukt hos Bookis.

Olje som gjør at huden skinner

Olje som gjør at huden skinner

Olje fra Tom Ford, med sommerduften "Soleil Blanc".

Penny Wayne Claire Kembba, journalist

– På sommeren finner du meg for det meste i badedrakt i nærheten av en bystrand eller i en blomstrete kjole på vei til en uteservering. Jeg er på mitt mest «basic bitch»-stadie fra mai til august stilmessig, men jeg elsker det. Kjole, Birkenstock på føttene og en scrunchie i håret er min sommeruniform.

MinMote-journalist Penny Wayne Claire Kembba.
MinMote-journalist Penny Wayne Claire Kembba.Privat
Rød kjole i lin

Rød kjole i lin

Kjole fra & Other Stories.

Gaia Bikini

Gaia Bikini

Bikinitruse fra Kaicollective

– Jeg har allerede fått mine første pigmentflekker og blitt obs på hvor mye skade solen kan gjøre. Derfor har jeg kjøpt meg strandparasoll og bruker faktor 50 hver dag. Og det viktigste for meg som er melaninrik er at man ikke ser ut som spøkelset Casper etter at man har smurt seg.

Solkrem med faktor 50

Solkrem med faktor 50

COSRX Solkrem fra SkinSecret

Stripete strandparasoll

Stripete strandparasoll

Strandparasoll fra Biltema

– Jeg har så lyst til å lære meg å sy i sommer. Jeg tenker at det er en fin måte å tilbringe de uunngåelige og kjipe regnværsdagene som kommer.

Rosa symaskin for nybegynnere

Rosa symaskin for nybegynnere

Singer symaskin fra Sømsenteret.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?