Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

7 måter å style shortsen på

SOMMER I SHORTS: Det finnes utallige måter å style shortsen på. I denne saken viser vi deg syv av dem.
SOMMER I SHORTS: Det finnes utallige måter å style shortsen på. I denne saken viser vi deg syv av dem.Daniel Zuchnik / Getty Images North America

Shorts til både jobb og fest? Skal vi tro disse influencerne fungerer shortsen til det meste!

Shorts hører sommeren til, men kanskje er du ikke sikker på hvilken du skal gå for? Det kan godt hende favorittshortsen din allerede ligger i klesskapet, men at du heller bare trenger litt tips til hvordan du kan style den! Uansett hva du er ute etter på shorts-fronten, har du nok kommet til rett sted.

Dress-vibber

Vi begynner med det som må være det mest jobbvennlige antrekket av alle disse shorts-lookene vi kommer til å se. Selvfølgelig får man en matchende shorts til blazeren også.

En skjorte eller en klassisk hvit T-skjorte passer så godt sammen med både blazer og shorts, og gjør også antrekket veldig jobbvennlig. Men det går selvfølgelig an å ta denne dressen fra kontor til fest på et blunk!

Gjør som Sylvie Mus og bryt det hele opp med en liten topp for å ta det hele fra jobb til middagsdate.

Influenceren Tine Andrea viser også hvordan man kun kan ta i bruk den strammere blazeren og kombinere den med noe litt røffere. En skinnshorts passer helt perfekt inn her, og med denne lag på lag-stylingen er du klar for hva enn dagen har å by på!

Rosa bermudashorts

Rosa bermudashorts

Shorts fra Gina Tricot.

Beige linshorts

Beige linshorts

Shorts fra Arket.

Skinnshorts

Skinnshorts

Shorts fra COS.

Matchende sett

Det er ikke bare blazer og shorts som kan matche. Det finnes så mange typer matchende sett i butikk. Alt fra topper til skjørt og bukse til jakke. Men i dette tilfellet skal vi selvfølgelig se på shortsen og overdelen.

Det som er så fint med et matchende sett er at det er så kult sammen, men at det fint kan brytes opp og brukes hver for seg også.

Blå bermudashorts

Blå bermudashorts

Shorts fra NA-KD.

Rutete shorts i rosa og hvitt

Rutete shorts i rosa og hvitt

Shorts fra NA-KD.

Mønstrete shorts i gult og svart

Mønstrete shorts i gult og svart

Shorts fra Ganni.

Sykkelshorts

For noen år siden kom sykkelshortsen tilbake i motebildet, og det ser ut som om den har kommet for å bli en stund. Den kan brukes sammen med store collegegensere eller skape kule kontraster sammen med en blazer.

Sykkelshortsene kommer i alt fra nedtonede farger til sterke mønster, og skal vi tro denne «mama to be», så er det ikke dumt å ta i bruk shortsen som gravid heller:

Svart sykkelshorts

Svart sykkelshorts

Shorts fra Arket.

Grafisk print

Grafisk print

Shorts fra Zara.

Turkis sykkelshorts

Turkis sykkelshorts

Shorts fra Weekday.

Sommerens joggedress

2020 ble uten tvil joggedressens år. Med hjemmekontor og mye innetid ble komfortabel et stikkord når det kom til antrekk. I disse varme sommerdag er nok ikke hettegenser og joggebukse det de fleste tyr til, men jammen meg ser vi ikke at influencerne tyr til sommervennlige joggedress-alternativer denne sesongen.

Lys, ferskenfarget joggeshorts

Lys, ferskenfarget joggeshorts

Shorts fra Arket.

Avslappet shorts i grønt

Avslappet shorts i grønt

Shorts fra H&M.

Grå joggeshorts

Grå joggeshorts

Shorts fra & Other Stories.

Short(s) and sweet

På tide å vise frem litt ben! En av årets shorts-trender er nemlig av den kortere varianten. Instagram-stjernen Anne-Laure Mais viste frem sin voksende babymage i et par rutete shorts med en oversized hvit skjorte.

Er det bare oss, eller var det noen andre som fikk lyst til å kopiere dette antrekket og dra rett på piknik?

Kort, stripete shorts

Kort, stripete shorts

Shorts fra Zara.

Grå denimshorts

Grå denimshorts

Shorts fra Levi's.

Tie dye-shorts

Tie dye-shorts

Shorts fra Ninety Percent.

Stoff-miks

Skap spennende antrekk ved å kombinere plagg i ulike materialer. Hva med å bruke denim sammen med paljetter? Silke med skinn? Mulighetene er mange og her er det bare fantasien som kan stoppe deg.

A post shared by Imani Randolph, not Rudolph 🙃 (@champagnemani)
Denimshorts i lengre variant

Denimshorts i lengre variant

Shorts fra H&M.

Grønn skinnshorts

Grønn skinnshorts

Shorts fra Six Aimes.

Feststemt glitter-shorts

Feststemt glitter-shorts

Shorts fra Ida Sjöstedt.

Kule kontraster

Da influencer Maren Schia dro til moteuken i København, valgte hun å style en svart shorts med en skikkelig feststemt topp. Dette er med på å skape kule kontraster i antrekket, og er også en super måte å ta en ellers avslappet shorts og gjør det hele mer pyntet.

Dette kan man selvfølgelig gjøre motsatt vei også. Prøv for eksempel å style en paljettshorts sammen med en enkel T-skjorte. Gjør antrekket mer avslappet med et par sneakers, eller feststemt med et par høye hæler.

Svart shorts med belte

Svart shorts med belte

Shorts fra Mango.

Lang, rutete shorts

Lang, rutete shorts

Shorts fra By Malene Birger.

Lang shorts i off-white

Lang shorts i off-white

Shorts fra Khaite.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?