Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hverdagsfin på 1-2-3: 6 trendy skjortekjoler

Oppgrader hverdagsgarderoben med vårens mest anvendelige trend; den klassiske skjortekjolen.

SKJORTEKJOLER toppbilde

LUKSUS: En lyseblås skjortekjole går aldri av moten, og derfor er det lov å investere i en ekstra fin en, synes vi. Foto: Produsenten

SKJORTEKJOLER toppbilde

BUDSJETT: Dette må være årets fineste skjortekjole på budsjettsiden. Se pris og merke lenger ned i saken! Foto: Produsenten

Javisst kan vi drømme oss bort i lekre couture-kjoler og høyhælte luksussko, men det er ingen hemmelighet at det er flest hverdager - som vi også vil føle oss fine på.

Heldigvis kunne vi se flere behagelige trender på catwalken, blant annet den enkle og klassiske skjortekjolen, som dukket opp hos blant annet Altuzarra og Valentino.

skjortekjoler catwalk

AVSLAPPET: Charlotte Ronsons skjortekjoler passer til både jobb, shopping og fest. Foto: Getty Images

skjortekjoler catwalk

BLONDER: Valentinos skjortekjoler var superfeminine med hvite blonder. Foto: Getty Images

skjortekjoler catwalk

STRIPETE: Altuzarra viste stripete skjortekjoler med opprullede ermer og dyp utringning. Foto: Getty Images

Skjortekjolen kan du la henge løst for en bohemst og avslappet look (som dessuten passer perfekt når du skal på stranden), eller du velge en innsvinget variant som fremhever figuren din.

MinMote har plukket ut de seks fineste variantene, slik at du kan finne din favoritt.

Skjortekjoler 1

Nude-farget kjole fra H&M.

Skjortekjoler 1

Kjole med mønster fra Zara.

Mønster er stort denne våren, det samme er bohemske kjoler med løs passform. Kombinerer du de to trendene i en morsom skjortekjole, har du et antrekk som fungerer like bra på jobb som på fest i sommer. Vil du markere midjen, er det ingenting i veien med et smalt belte i livet.

Heller på utkikk etter den perfekt skjorten?Her er MinMotes flanellsfavoritter.

Skjortekjoler 3

Kjole med ruter fra Ganni.

Skjortekjoler 3

Lyseblå kjole fra Velvet by Graham and Spencer hos Matchesfashion.com.

Charlotte Ronson viste den kanskje enkleste og mest praktiske skjortekjolen; lys blå, knelang og med strikk i livet. En lyseblå skjortekjole passer perfekt som et avslappet jobbantrekk, men kan også styles til restaurantbesøk med et par skyhøye hæler, bare bein og en lekker clutchveske.

Trenger du hårinspirasjon?Se ti lekre fletter her!

Skjortekjoler 2

Sort kjole fra Lindex.

Skjortekjoler 2

Hvit og enkel skjortekjole fra NLY Trend hos Nelly.com.

Det enkle er ofte det beste, også når det gjelder hverdagsantrekk. En sort eller hvit skjortekjole vil fungere i de fleste sammenhenger, og er du skikkelig dristig kan du kombinere den med høye snøresandaler som Valentino.

Dårlig tid i hverdagen?Her er ti grunner til å beholde etterveksten.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?