Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fem basisplagg du bør kjøpe på salget

På det store sommersalget kan det være lett å gå seg vill, derfor er det lurt å ha en klar plan i hodet om hva du skal se etter.

Hovedbilde salg

Se pris og merke nederst i saken. Foto: Produsenten

Hovedbilde salg

Se pris og merke nederst i saken. Foto: Produsenten

Hovedbilde salg

Se pris og merke nederst i saken. Foto: Produsenten

Hovedbilde salg

Se pris og merke nederst i saken. Foto: Produsenten

Sommeren kommer sent i Norge, så sommersalget begynner ofte samtidig som solen endelig titter frem. Det betyr at du kan være heldig å få noen skikkelig fine designerskatter til sommergarderoben til en mye bedre pris enn normalt, men det kan også være lett å gjøre noen bomkjøp. I tillegg til at sommeren kommer sent, varer den ikke spesielt lenge, så korte sommerkjoler er kanskje ikke det du bør fokusere på å kjøpe på slutten av sommeren.

Les også: 11 sommerplagg du kan kuppe på salg

Vi kan jo ærlig si at vi synes salg er kjempegøy. Her får du mye mer for pengene og holder du tungen rett i munnen kan du gjøre noen skikkelig gode og tidløse kupp, som kanskje blir dine nye garderobefavoritter.

Dropp å bruke penger på ting du ikke kommer til å få bruke igjen og fokuser heller på basisplagg i god kvalitet. Har du en god basisgardrobe, kan du nemlig unngå en fremtidig kleskrise.

1. Jeans

Jeans er en forbruksvare du bruker gjennom hele året, så en denimbukse er absolutt noe som kan være lurt å få med seg fra salget. Da kan du gjøre et skikkelig kupp hvor du får mer for pengene og får et par i god kvalitet. Mange jeansmodeller holder seg også år etter år, så her kan du kjøpe et plagg som blir slitt lenge før det går av moten.

Jeans salg

Jeans fra Anine Bing hos Høyer. Kostet før 1800 kr.

Jeans salg

Jeans fra 2ND Day hos Høyer. Kostet før 1000 kr. Foto: Produsenten

Jeans salg

Jeans fra Zara. Kostet før 349 kr. Foto: Produsenten

Jeans salg

Jeans fra H&M. Kostet før 399 kr. Foto: Produsenten

2. Hvit skjorte og bluse

Den klassiske hvite skjorten eller blusen er et «must» i enhver basisgarderobe. Skjorten kan du like fint bruke på jobb som til hverdags og fest. Bruk den under en kjole eller over et skjørt eller en bukse for seg selv. På jobb kan du bruke den med en blazer over, mens på kvelden er det lov til å åpne en ekstra knapp og pynte den med noen smykker. Føler du deg komfortabel med det, kan det også være fint å ha en delikat BH under som vises.

Hvit skjorte

Skjorte fra H&M. Kostet før 249 kr. Foto: Produsenten

Hvit skjorte

Hvit skjorte fra Sand hos Høyer. Kostet før 1300 kr. Foto: Produsenten

Hvit skjorte

Bluse fra J. Lindeberg hos Høyer. Kostet før 1400 kr. Foto: Produsenten

Hvit skjorte

Skjorte fra Ganni. Kostet før 949 kr. Foto: Produsenten

3. Svarte pumps

Skal du ha et par høyhælte sko bør du absolutt gå for et par svarte pumps. Denne skoen passe i «alle» anledninger og går til nesten alle antrekk. Har du et par gode svarte pumps i garderoben, har du alltid en sko når du skal ut på festligheter.

Svarte pumps salg

Sko fra Ganni. Kostet før 2299 kr. Foto: Produsenten

Svarte pumps salg

Sko fra Malene Birger hos Høyer. Kostet før 2600 kr. Foto: Produsenten

Svarte pumps salg

Sko fra Gianvito Rossi hos Net-a-Porter. Kostet før ca 9000 kr. Foto: Produsenten

Svarte pumps salg

Sko fra Bianco by Caroline Berg Eriksen. Kostet før 999 kr. Foto: Produsenten

4. T-skjorter

Gode basisplagg som gensere og t-skjorter har vi alltid bruk for, og kan du få de til en billigere penge er det gull verdt. Da kan du heller ta deg råd til å kjøpe toppene som vanligvis er litt dyrere enn de store kleskjedene, men som er i en god kvalitet som varer lengre og sitter bra på kroppen.

T-skjorter

T-skjorte fra FWSS hos Høyer. Kostet før 600 kr. Foto: Produsenten

T-skjorter

T-skjorte fra Tom Wood hos Høyer. Kostet før 700 kr. Foto: Produsenten

T-skjorter

T-skjorte fra 2ND Day hos Høyer. Kostet før 699 kr. Foto: Produsenten

T-skjorter

T-skjorte fra Elle&il hos Miinto. Kostet før 799 kr. Foto: Produsenten


5. Undertøy

Undertøy bruker vi alltid og mange kan synes det er litt kjedelig å bruke penger på de små plaggene som ikke alle synes like godt. Vinter- og sommersalget er derfor den perfekte tiden til å kjøpe fint undertøy du stolt kan bære for å føle deg litt ekstra fresh og sexy, eller noe som er komfortabelt og godt.
Les også: Slik velger du det riktige hold in-undertøyet

Undertøy salg

BH fra L'Agent by Agent Provocateur hos Net-a-Porter. Kostet før 800 kr. Foto: Produsenten

Undertøy salg

BH fra Love Stories hos Miinto. Kostet før 599 kr. Foto: Produsenten

Undertøy salg

Truse fra Agent Provocateur hos Net-a-Porter. Kostet før 1250 kr. Foto: Produsenten

Undertøy salg

Undertøyssett fra Calvin Klein hos Nelly. Kostet før 928 kr. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?