Kim Kardashian West skaper ny trend

GJØR DET IGJEN: Kim Kardashian ble først sett med mini-cropped topp under butikkåpningen av Balmain i helgen. Foto: Getty Images.

Crop-toppen er tilbake i motebildet. Denne gangen i en litt mindre dekkende versjon.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Det er ikke første gangen Kim Kardashian West tar den helt ut når hun prøver en ny trend. Denne gangen ble realitykjendisen sett med en minimal topp på åpningen av verdens første Balmain-butikk. Til hadde hun på seg et langt paljettskjørt undertegnet av Oliver Rousteing, sjefdesigner for Balmain.

balamin
KJENDIS

KIM KARDASHIAN OVERSKYGGET BALMAIN-SHOWET.

Toppen ble ikke en trend før flere it-jenter kastet seg på. Bella Hadid ble sett i en lignende topp bare to dager senere. Det samme med skuespiller Charlize Theron. Mens Kardashian og Theron bruker det lille plagget til å pynte ned et ellers pyntet antrekk, har Hadid gått for en mer avslappet look. Toppen til Hadid ser ut som badetøy, mens Theron bruker en mer sporty versjon. Uansett er det deilig å brukte det lille plagget i varmen – hvis du tør.

Bella Hadid brukte den lille toppen til en middels høy olabukse og med en hvit skjorte over på shopping. Håret hadde hun i en knute i nakken og på seg sommerens it-tilbehør som er store hoops. Den hvite skjorten, hårknuten og jeans gjør toppen mindre sexy.

PÅ COCKTAIL-PARTY: Kim Kardashian West stylet den lille hvite toppen med et dristig paljettskjørt under Balmain sin første butikkåpning. Foto: GEtty Images.

Det er ikke første gangen Kardashian West skaper trender. Mens andre gikk i vakre cocktail-kjoler på butikkåpningen av Balmain, tydde Kim til et vakkert paljettskjørt og en bitteliten hvit topp.

NYHETER

KIM KARDASHIAN AVSLØRTE HEMMELIG PUPPETRIKS PÅ RØD LØPER.

HOT I SORT: Skuespiller Charlize Theron bruker den korte toppen under en gjennomsiktig bluse. Her på premierefest i Los Angeles. Foto: Getty Images

Den vakre skuespilleren bruker en sporty skinntopp under en sort gjennomsiktig bluse. Håret er dratt bakover og sminken er enkel for å tone ned antrekket.

Publisert: