Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

12 lekre vårjakker du kan sikre deg nå

Er du usikker på hva slags jakke du vil gå for denne våren? Vi har funnet frem fire hete jakketrender, så slipper du å gruble noe mer!

Vårjakker topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken.

Vårjakker topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken

Vårjakker topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken.

Vårjakker topp

Dolce & Gabbana SS16. Foto: Getty Images

En kul jakke kan heve et hvilket som helst antrekk – og totalforandre det. Se for deg et enkelt antrekk med jeans og hvit t-skjorte. Slenger du over en kimono blir antrekket med en gang feminint, en blazer gjør deg umiddelbart business-cool og en bikerjakke gjør deg litt mer rocka. En lang trenchcoat kan både gjøre et antrekk avslappet og profesjonelt – det spørs bare hvordan du styler den.

La deg inspirere av disse vårlige jakketrendene:

Kimono

Kimono

Mønstret jakke fra H&M. Foto: Produsenten

Kimono

Semsket jakke fra Mango. Foto: Produsenten

Kimono

Denimjakke fra Ganni. Foto: Produsenten

Kimono

Dolce & Gabbana SS16. Foto: Getty Images

Blant vårens heteste trender er «nattkjolen» og pysjlignende bukser. Da er det kanskje ikke så overraskende at en variant av morgenkåpen også fant veien til catwalken, eller hva? Mens Givenchy i høst viste frem lekre kimonoer i silke, viste Dolce & Gabbana frem tykkere kimonoer med mønster og sterke farger.

Går du for en variant i tykt stoff, slik som denim eller semsket skinn, har du en feminin og kul vårjakke. Men kimonoene i tynnere materialer egner seg nok aller best til sommer og varmere vær – eller som nattøy.

Trenchcoat

Trenchcoat

Burberry Prorsum Trend SS16. Foto: Getty Images

Trenchcoat

Trenchcoat fra Mango. Foto: Produsenten

Trenchcoat

Trenchcoat fra H&M. Foto: Produsenten

Trenchcoat

Trenchcoat fra Bikbok. Foto: Produsenten

Trenchcoaten er en klassiker som ikke rikker seg fra motebildet. Den tidløse jakken som Burberry introduserte allerede i 1897 er både allsidig og flatterende. Har du en trench hengende i garderoben kan du med andre ord trygt finne den frem også i år (og helt sikkert til neste år!). En skikkelig flott trenchcoat er ikke en dum garderobeinvestering, men du finner mange fine varianter hos kjedebutikkene også.

Med jakken lukket og med belte knyttet i livet får du en feminin silhuett. Og om du ønsker et mer androgynt stiluttrykk kan du ha jakken åpen og kombinere den med sneakers eller vårens mest trendy sko: de flate tøffel-skoene.

Bikerjakke

Biker

Semsket skinnjakke fra Asos. Foto: Produsenten

Biker

Bikerjakke i skinnimitasjon fra Mango. Foto: Produsenten

Biker

Bikerjakke i lin fra H&M. Foto: Produsenten

Biker

Louis Vuitton SS16. Foto: Getty Images

Bikerjakken er i likhet med trenchcoaten blitt en garderobeklassiker. En enkel og klassisk skinnvariant har du «for life» – men denne våren kan du gjerne velge en mønstret eller fargerik bikerjakke, slik som blant annet Louis Vuitton slo et slag for da de viste frem vårens trender.

Blazer

Blazer

Saint Laurent SS16. Foto: Getty Images

Blazer

Blazer fra H&M. Foto: Produsenten

Blazer

Blazer fra Zara. Foto: Produsenten

Blazer

Blazer fra by Malene Birger. Foto: Produsenten

Noen får kanskje assosiasjoner til stive jobbantrekk med en gang blazer eller dressjakke (les om hva som er forskjellen her) blir nevnt. Men blazeren er et perfekt basisplagg som kan brukes til langt mer enn det. Med høye hæler og en nattkjoleliknende kjole har du et frekt partyantrekk – og til hverdags kan blazeren slenges over nær sagt alt: Med høye hæler blir du autoritær og feminin, mens kritthvite sneakers eller oxfordsko gir avslappede og androgyne vibber.

Les også: Slik styler du culottes til hverdags

Hvordan var din opplevelse i dag?