Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fineste ankelstøvlettene akkurat nå

Med et fint par ankelstøvletter i garderoben har du et skopar som passer perfekt til både jobb og hverdag. MinMote har funnet de fineste parene som er i butikkene akkurat nå.

ankelhovedbilde

Se pris og merke i saken. Foto: Produsenten

ankelhovedbilde

Se pris og merke i saken. Foto: Produsenten

Sensommeren er i gang for fullt, og allerede nå i midten av august merker vi at det blir kaldere i luften.

Selv om vi fortsatt tviholder på sommeren og håper at vi enda har et par fine sommerdager igjen, innser vi at vi snart blir nødt til å legge sandalene på hyllen - til fordel for et mye mer høstvennlig skoalternativ.

Ankelstøvletten er en klassisk sko som du kan bruke til hverdag og på jobb. Går du for en variant med en hæl du kan klare å gå i en hel dag med, er det en perfekt sko på jobb for at du kan føle deg fin - uten at du har vondt i føttene på slutten av dagen.

Dette er en av høstens mest anvendelige sko, som du kan bruke gjennom hele høsten, på milde vinterdager (helst uten snø) og på kjølige sommerdager.

Med riktig skopleie kan du også være sikker på at skoene holder seg fin lenge.

Vi i MinMote har plukket ut de fineste ankelstøvlettene du kan finne i butikkene allerede nå. Her finner du alt fra trendy spenner, skinn, farger og frynser - vi håper du finner et par du liker!

Ankelstøvletter

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

Ankelstøvletter

Sko fra Mango. Foto: Produsenten

Ankelstøvletter 2

Sko fra H&M. Foto: Produsenten

Ankelstøvletter 2

Sko fra H&M. Foto: Produsenten

Ankelstøvletter 3

Sko fra Bianco hos Nelly. Foto: Produsenten

Ankelstøvletter 3

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?