Moteuken i København: Vekket Crocs til live

DET ER EN LOOK: Det populære merket 7 Days Active hadde crocs på catwalken, og kledde opp modell og it-jente Caroline Bille Brahe med skoene. Du skal ikke se bort fra at dette er en look som skal kopieres.

Er vi de eneste som fikk lyst på et par Crocs nå?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Har du vært på Instagram det siste døgnet er sjansen stor for at du har fått med deg at moteuken i København er i gang.

Under første dag av den danske moteuken ble en sko satt tilbake i motebildet for alvor, nemlig den utskjelte Crocsen.

Dette er langt fra første gang skoen dukker opp i motesammenheng. For et år tilbake var det flere moteprofiler som tok fritidsskoen tilbake, og mente den var kommet for å bli.

Det viser seg at de fikk rett, for under visningene til både it-merkene Remain og 7 Days Active var nemlig Crocs å se på modellenes føtter.

Skoen er kanskje aller mest elsket av dem som liker å dille i hagen og på campingvognen, men nå vil også populære danske designere ha sin bit av skoen – og vi tipper den vil gjøre seg gjeldende i motebildet.

TILBEHØR

Motebransjen har talt: Crocs er trendy

7 Days Active stylet sporty plagg med Crocs.
7 Days Active har gjort seg kjent for sine sporty plagg og joggedresser.
Merket Remain kombinerte Crocs med kjoler ...
... og mer sporty antrekk.

Også i gatemote-bildet har fotografene snappet opp gjester med Crocs på føttene. Se her, det ser jo unektelig ganske stilig ut?

KUL I CROCS: Ciara Crowley var på moteuken iført Crocs.

Skumskoene har vært populære fritidssko på grunn av komforten, men har også blitt omtalt som «verdens styggeste sko» av medier og bloggere.

I 2017 gjorde den britiske designeren Christopher Kane et forsøk på å gjøre skoen relevant ved å sende ut modellene på catwalken iført Crocs med fuskepelsfôr. Husker du forresten luksuscrocsene med plattformsåle fra Balenciaga?

MinMote følger den danske moteuken og vil gi deg det beste fra både visninger og street style!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: