Se årets BAFTA-antrekk

BAFTA AWARDS: Bridgerton-stjernen Simone Ashley vekker oppsikt i en knallrosa Valentino-jumpsuit.

Renate Reinsve er på plass i London sammen med noen av filmbransjens største stjerner. Se årets BAFTA-antrekk her!

Malin Gaden
Publisert:

Årets BAFTA Awards er litt ekstra spesiell for oss nordmenn. I kveld kan nemlig «Verdens verste menneske»-stjernen Renate Reinsve (34) bli kåret til beste kvinnelige skuespiller på britenes store filmprisutdeling.

Reinsve ankom den røde BAFTA-løperen sammen med regissør Joachim Trier (48) i en kjole som allerede har høstet internasjonal oppmerksomhet. Den spesiallagde Louis Vuitton-kjolen beskrives nemlig som «sensasjonell» av britiske Daily Mail.

Les mer om Reinsves kjole-valg her.

Saken oppdateres fortløpende.

SPESIALLAGET: Den norske stjernen Renate Reinsve strålte på den røde løperen i kjole fra Louis Vuitton.

«Verdens verste menneske»-duoen er i godt selskap på den røde løperen. Britiske filmstjerner som Florence Pugh, Lucy Boynton og Daisy Ridley hadde alle tatt turen til Royal Albert Hall i London for å delta på prisutdelingen.

IØYNEFALLENDE: Florence Pugh fikk virkelig fart på blitsregnet i denne Carolina Herrera-kjolen. Den store sløyfedetaljen er ikke til å unngå! Skuespilleren viste også frem en ny, kort og mørk sveis for anledningen.

Florence Pugh hadde for anledningen blitt stylet i en kjole fra Caroline Herrera, som ikke lanseres før senere i år. Skuespilleren satte prikken over i-en med sine nye sveis, som like før prisutdelingen hadde blitt både farget mørk og klippet veldig kort. En stilforandring som allerede er blitt plukket opp av internasjonale medier, deriblant Daily Mail.

NY SVEIS: Skuespilleren viste også frem en ny, kort og mørk sveis for anledningen.
KLASSISK: Looken til Lucy Boynton gir oss skikkelige vintage-vibber. Antrekket til «Bohemian Rhapsody»-stjernen er signert Chanel.
FESTSTEMT: «Star Wars»-stjernen Daisy Ridley gikk for en klassisk ballkjole-look med stort skjørt til prisutdelingen. Vivienne Westwood er designeren bak antrekket.

På den røde løperen var også Caitriona Balfe, som faktisk har samme stylist som Renate Reinsve. Hun dukket opp en i sylskarp svart look med spisse skuldre. Også «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown gikk for en svart look til årets BAFTA-utdeling.

STILSIKKER: Caitriona Balfes svarte antrekk ble myket opp med lyse, ferskenfargede smykker.
DETALJERT: Millie Bobby Browns kjole består av både fløyel, blonder, hansker og lekre snitt.

Bridgerton-stjernen Simone Ashley lyste opp den røde løperen med sin flagrende, rosa jumpsuit-look.

FARGERIK: Simone Ashleys rosa fest av et antrekk er fra Valentino.

Både Léa Seydoux og Emilia Jones gikk for metalliske kjoler til årets prisutdeling. Seydoux sølvkjole hadde en rekke glitrende detaljer på seg. Midjen var delt i to med et korsettlignende parti, og det hele ble toppet med ermer som sto i stil til kjolen.

Jones er også nominert til prisen for beste kvinnelige skuespiller, som Renate Reinsve, og også hun valgte gull til den store kvelden.

GLITRET: Léa Seydoux gjorde som norske Renate Reinsve og gikk for Louis Vuitton til årets BAFTA Awards.
GÅR FOR GULL: Emilia Jones er nominert til prisen for beste kvinnelige skuespiller. Mon tro det blir seier og gull på skuespilleren?
POSERER: Lady Gaga kan det å gi fotografene et godt bilde. Sangeren og skuespilleren oser Hollywood-glamour med dette grønne antrekket.
KONTRASTER: Sienna Miller toppet sin pudderrosa kjole med et par svarte hansker i blonder.
TYLL OG SPLITT: Emma Watson gikk for en halterneck-kjole med svart overdel og et heftig tyllskjørt med splitt. Legg merke til skoene og hvordan de er festet rundt ankelen hennes.
SPENT FAST: Håret til Watson var delt på midten og festet stramt med spenner.
FOTOVENNLIG: Ariana DeBose svingte med sin gule kjole på den røde løperen. Rosen på kjolen sto i kontrast til kjolen, men matchende fargen på løperen.
GLITRET I BLÅTT: Kjolen til Daisy Edgar-Jones falt elegant ned på den røde løperen.
SPESIALLAGET: Licorice Pizza-skuespilleren Alana Haim gjorde som Renate Reinsve og gikk for spesiallaget kjole fra Louis Vuitton.
VOLANGER OG SLEP: Ermene på Naomi Campbells kjole strekker seg nesten ned til gulvet, men videre bortover fortsetter det lange slepet på kjolen.
HØY SPLITT: Salma Hayeks kjole kombinerte fløyel og blonder på en fin måte.
SPENNENDE TILBEHØR: I øret til Salma Hayek glitret det en iøynefallende øredobb som så ut som en fugl.
STATEMENT-KÅPE: Daniel Kaluuya møtte opp på den røde løperen iført en kåpe med detaljer i blå fuskepels.
DET LILLE EKSTRA: Sebastian Stan gikk for en nokså tradisjonell look, men toppet det hele med noen spennende elementer i kragen på skjorten.
PROGRAMLEDER: Skuespilleren Rebel Wilson skal lede årets BAFTA-utdeling, og det skal hun gjøre i en tyllkjole fra Giambattista Valli.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.