Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Minitrend: Broderte detaljer

Et lite broderi kan pynte opp en enkel t-skjorte, og detaljerte blomsterbroderier kan gjøre et helt antrekk.

Broderi topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken.

Broderi topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken.

Broderi topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken.

Broderi topp

Se informasjon om produktet lenger ned i saken.

Broderi topp

Dolce & Gabbana SS16. Foto: Getty Images

Hver sesong dukker det opp diskrete trender som du finner i detaljene. I vår er det store øredobber og tettsittende halssmykker som gjelder – og ikke minst broderte detaljer.

Motehuset Dolce & Gabbana viste frem flere plagg med både store og små broderier og patches under moteuken i Milano i høst, og kjedebutikkene har selvsagt plukket opp trenden og laget sine varianter.

Les også: Dolce & Gabbana lanserer kolleksjon med hijab

Broderi

Dolce & Gabbana SS16. Foto: Getty Images

Broderi

Broderipatch fra Panduro Hobby. Foto: Produsenten

Broderi

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

Broderi

Jeans fra Zara. Foto: Produsenten

Broderi

Bomberjakke fra Zara. Foto: Produsenten

Du finner mange kule bomberjakker med broderidetaljer og ulike denimplagg med patches. Når du først har lagt merke til det vil du se broderte detaljer over alt!

Broderi

Skjorte fra Comme des Garçons. Foto: Produsenten

Broderi

T-skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

Broderi

T-skjorte fra Reformation. Foto: Produsenten

Finn frem nål og tråd

Er du av den kreative typen kan du dessuten lage din personlige vri på trenden. Hent inspirasjon fra Comme des Garçons klassiske plagg med det karakteristiske hjertet på brystet, og stryk på en enkel patch – eller finn frem nål og tråd og sy en liten tekst, slik som klesmerket Reformation.

Du husker kanskje strykemerkene som moren din «pyntet opp» klærne dine med da du var liten? Jepp, de finnes fortsatt, og noen av dem er faktisk ganske fine! Ta turen til den lokale hobbybutikken eller sjekk ut hobbybutikker på nett.
Lyst på en større utfordring? Lag vårens heteste bluse med disse stegene.

Hvordan var din opplevelse i dag?