Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ni hverdagskjoler du ikke fryser i

At kulda har kommet, trenger ikke bety at du må slutte å kle deg i fine kjoler. MinMote har funnet ni varme kjoler som passer perfekt til hverdags og jobb.

kjoler hverdags okt15 topp

EKSKLUSIVT: La deg inspirere av Stella McCartneys høstkolleksjon. Foto: Getty Images

kjoler hverdags okt15 topp

LUKSUS: Ull koster gjerne litt mer - og denne spesielt - men det holder deg i alle fall varm. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 topp

KLASSISK: En stor strikkegenser brukt som kjole er det perfekte klestrikset på denne årstiden. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 topp

BURGUNDER: En av høstens nydeligste farger gjør seg bra på en strikkekjole. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Du vet den følelsen av å gå ut døren på morgen, nesten måtte lukke øynene for å ta inn hvor kaldt det er, og så forbanne seg selv for at man ikke tok på mer klær? Det gjør i alle fall vi.

Flere høsttips? Se MinMotes favorittplagg denne sesongen her!

Dog betyr ikke det at vi har lyst til å gi opp alt som heter klær! Men smarte løsninger må helt klart til, og nettopp derfor har vi plukket ut kjolene vi faktisk kan bruke i høst uten å føle at vi fryser hjel.

Ikke glem yttertøyet heller: Er du på jakt etter en høstkåpe bør du sjekke denne saken, og her har vi samlet de fineste skinnjakkene. Fuskepelser finner du her.

Mens noen av plaggene er i ull, er andre ikke det - da er trikset å kjøre lag på lagg med ullundertøy innerst.

Strikk

kjoler hverdags okt15 strikk

Kjole fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 strikk

Kjole fra Filippa K. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 strikk

Kjole fra Cubus. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 strikk

Stella McCartney fall/winter 2015. Foto: Getty Images

En strikkekjole over et par tykke ullstrømpebukser ser ikke bare chic ut - det er noe av det mest behagelige du kan ha på deg om høsten. La deg inspirere av Stella McCartney som sendte modellene nedover catwalken i chunky strikkekjoler - enten du velger duse farger eller høstlig som burgunder eller beige. Ikke råd til ny strikkekjole? Stjel kjærestens strikkegenser og knyt et belte i livet med en av disse knutene.

Grått

kjoler hverdags okt15 grå

Chanel fall/winter 2015. Foto: Getty Images

kjoler hverdags okt15 grå

Kjole fra Isabel Marant Étoile hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 grå

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 grå

Kjole fra Designers Remix. Foto: Produsenten

Fargen har selvsagt ikke noe med saken å gjøre, men grått er en nydelig høstfarge som passer til det meste du allerede har i garderoben. Disse kjolene kan brukes som de er med sorte strømpebukser, eller med hvit skjorte under for en litt strammere look. Perfekt med et par ankelstøvletter til!

Selekjoler

kjoler hverdags okt15 utenpå

Kjole fra Topshop Unique hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 utenpå

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 utenpå

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

kjoler hverdags okt15 utenpå

Topshop Unique fall/winter 2015. Foto: Getty Images

Snekkerbuksens trendy lillesøster kommer i mange varianter - og vi drømmer om den hvite selekjolen i ull. Dog er det mer sannsynlig at budsjettet tillater denim- eller semsketvarianten! Også disse kjolene blir jobb-passende med hvit skjorte, men like kult er det med en tykk strikkegenser (helst i ull for varmens skyld) under.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?