Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fineste regnjakkene nå

EN KLASSIKER: En svart, lang regnjakke er en sikker vinner sesong etter sesong. Skulle du dog være på utkikk etter noe mer fargerikt, finner du også det i denne saken.
EN KLASSIKER: En svart, lang regnjakke er en sikker vinner sesong etter sesong. Skulle du dog være på utkikk etter noe mer fargerikt, finner du også det i denne saken.Christian Vierig / Getty Images

Lang eller kort? Poncho eller trenchcoat? Svart eller lilla? Her er regnjakkene som redder deg i høst.

De siste dagene har flere i MinMote-redaksjonen lurt på om helgens bad var det siste vi kom til å ta denne sommeren, men på vei hjem fra kontoret i går var det nesten så man kunne svømme i gatene.

Og selv om noen var forberedt på det elleville regnværet, var det mange som gjemte seg inne i butikker og under markiser.

Kanskje er det på tide å hente frem regnjakken for sesongen?

Den siste tiden har det kommet flere kule varianter, men det ser ut til at det er én viss variant som skiller seg ekstra ut. Flere merker har nemlig valgt å satse på et poncho-design!

Kjente merker som Holzweiler, Rains og Blæst har alle satset på nettopp denne utførelsen i sine kolleksjoner, men om du skulle ønske noe annet kan du også ta en titt på trenchcoaten til Scandinavian Edition eller Norwegian Rains’ kåper med en mer feminin passform.

Her er noen av våre regnjakkefavoritter nå:

Cape

Cape

Logo-regnjakke i løs passform.

Med hette

Med hette

Lang, grønn kåpe i løs passform.

Semi-transparent

Semi-transparent

Jakken skal være inspirert av den nordiske naturen.

Avtagbar vest

Avtagbar vest

På de litt kjøligere dagene kan du ha vesten utenpå regnjakken.

Skjult hetteNorsk design

Skjult hette

Oversized kåpe med skjult hette i kragen.

Lyseblå

Lyseblå

Vid regnjakke i lys farge.

Lang kåpe

Lang kåpe

Mørkegrønn regnjakke. Skal visstnok være stor i størrelsen!

TrenchcoatNorsk design

Trenchcoat

Vinn- og vannavstøtende trenchcoat fra Scandinavian Edition.

LillaNorsk design

Lilla

Poncho-regnjakke i frisk farge.

Kule detaljerNorsk design

Kule detaljer

Kåpen kan brukes både stramt og mer løst.

Rosa

Rosa

Regnjakke i en klassisk passform.

Glossy finish

Glossy finish

Kort regnjakke med knyting i midjen fra Day Birger Et Mikkelsen.

Beige ponchoNorsk design

Beige poncho

Jakke fra Blæst med praktisk lomme foran og splitt i siden.

UnisexNorsk design

Unisex

Skulpturell jakke med knyting i ryggen.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?