Hun er motebransjens nye favoritt

MOTEYNDLING: «Bridgerton»-stjernen Simone Ashleys karriere har bare så vidt begynt. Nå gleder vi oss også til å følge med på hennes stilreise også.
MOTEYNDLING: «Bridgerton»-stjernen Simone Ashleys karriere har bare så vidt begynt. Nå gleder vi oss også til å følge med på hennes stilreise også.Jacopo Raule / Getty Images

Simone Ashley omtales som både motedronning og moteyndling av pressen.

Du har kanskje allerede sett henne i den populære Netflix-serien «Sex Education», men det tok virkelig av for Simone Ashley (27) da hun ble den nye hovedrollen i suksesserien «Bridgerton».

Serien, som kom ut i 2020, ble Netflix sin mest sette engelsktalende serie, og sesong to gjør det heller ikke noe dårligere. I løpet av den første uken på strømmeplattformen, har folk sett 193 millioner timer av den nye sesongen. Det melder Forbes.

Siden sesongen hadde premiere, har hovedrollen Simone Ashley virkelig tatt bransjen med storm. Motebransjen også, faktisk!

GJENNOMFØRT: Simone Ashley møtte opp på «Bridgerton»-premierefest iført Gucci. Legg merke til de mange detaljene ved antrekket hennes.
GJENNOMFØRT: Simone Ashley møtte opp på «Bridgerton»-premierefest iført Gucci. Legg merke til de mange detaljene ved antrekket hennes.Jeff Spicer/Getty Images

Før skuespillerkarrieren startet, studerte hun ved «Redroofs School for the Performing Arts». En skole også Kate Winslet har gått på. Etter det har hun vært å se i serier som «Wolfblood» og «Broadchurch», men fremover nå kommer vi også til å se stjernen på kinolerretet. Hun skal visstnok være med i den nye «Den Lille Havfruen»-filmen som kommer i 2023.

Under lanseringen av den nye sesongen av «Bridgerton» har sett henne på premierefester iført de kuleste antrekkene, men også på vei inn til visningene til kjente merker som Valentino og Burberry. Hun benytter seg av enhver anledning til å ta på de lekreste antrekkene – og det kan vi like!

MOTEFEST: Skuespilleren hadde på seg Valentino da britiske Vogue inviterte til fest.
MOTEFEST: Skuespilleren hadde på seg Valentino da britiske Vogue inviterte til fest.Dave Benett/Getty Images

Nylig gjorde hun også et intervju med Vogue, hvor hun viste frem hva som befinner seg i vesken sin. Der hentet hun blant annet frem noen solbriller og ytret følgende ord:

– Dette er favorittene mine. Elsker cat eye-formen. Jeg føler de gjør ethvert antrekk kult.

Noe vi tror på! Ashley har nemlig vært å se i denne typen solbriller ved flere anledninger.

PÅ MOTEVISNING: Stjernen deltok på visningen til Valentino i Paris i mars iført en fargerik paljettkjole med fjær. Hun toppet det hele med sine favorittsolbriller.
PÅ MOTEVISNING: Stjernen deltok på visningen til Valentino i Paris i mars iført en fargerik paljettkjole med fjær. Hun toppet det hele med sine favorittsolbriller.Claudio Lavenia / Getty Images

Den siste tiden har hun også dukket opp på en rekke forsider av flere magasiner, deriblant The Sunday Times Style, Glamour og Harper’s Bazaar India.

Hun har også vært i moteserier hos både Porter og Vogue Singapore, samt i kampanjer for luksusmerker som Miu Miu og Gucci.

Flere internasjonale medier spår at Ashley er bransjens nye motefavoritt. Yahoo! News mener hun på kort tid er blitt en «motedronning», og Vogue kaller henne en «moteyndling».

Vi gleder oss til å følge med på skuespillerstjernene fremover. Mon tro hun er å se på Met-gallaen i mai? Vi venter i spenning på å se!

RØD LØPER-FAVORITT: Vi kommer nok til å se skuespilleren i en rekke lekre antrekk fremover. Her er hun på The Fashion Awards i 2021 iført AZ Factory.
RØD LØPER-FAVORITT: Vi kommer nok til å se skuespilleren i en rekke lekre antrekk fremover. Her er hun på The Fashion Awards i 2021 iført AZ Factory.Neil Mockford / FilmMagic
CUT OUT: Ashley omfavnet cut out-trenden til årets før-Oscarfest. Kjolen er fra Nensi Dojaka.
CUT OUT: Ashley omfavnet cut out-trenden til årets før-Oscarfest. Kjolen er fra Nensi Dojaka.Leon Bennett / AFP
HELHVITT: Også denne gangen valgte Simone Ashley å gå for et antrekk med utskjæringer, også kjent som cut outs.
HELHVITT: Også denne gangen valgte Simone Ashley å gå for et antrekk med utskjæringer, også kjent som cut outs.Jonathan Leibson / AFP
HVERDAGSLIG LOOK: Vi ser som oftest stjernen kledd i feststemte rød løper-antrekk, men da hun skulle på Today Show gikk hun for noe litt mer avslappet. Denne looken er signert Hermès.
HVERDAGSLIG LOOK: Vi ser som oftest stjernen kledd i feststemte rød løper-antrekk, men da hun skulle på Today Show gikk hun for noe litt mer avslappet. Denne looken er signert Hermès.Raymond Hall / GC Images
FESTSTEMT: «Bridgerton»-skuespilleren var å se på årets Oscar-etterfest iført Burberry.
FESTSTEMT: «Bridgerton»-skuespilleren var å se på årets Oscar-etterfest iført Burberry.Daniele Venturelli / WireImage
SØT I CHANEL: Simone Ashley deltok på visningen til Chanel i 2021.
SØT I CHANEL: Simone Ashley deltok på visningen til Chanel i 2021.Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
BAFTA AWARDS: Skuespilleren fikk virkelig fart på blitsregnet da hun møtte opp på årets BAFTA-utdeling iført denne rosa looken.
BAFTA AWARDS: Skuespilleren fikk virkelig fart på blitsregnet da hun møtte opp på årets BAFTA-utdeling iført denne rosa looken.HENRY NICHOLLS / Reuters
COMEBACK: Gladiatorsandalene skal visstnok gjøre comeback denne våren, og Simone Ashley er blant dem som er klare for å hente skoene tilbake.
COMEBACK: Gladiatorsandalene skal visstnok gjøre comeback denne våren, og Simone Ashley er blant dem som er klare for å hente skoene tilbake. Jacopo Raule / Getty Images
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?