Jacquemus hylles for spektakulært show

LAVENDELÅKER: Jacquemus sin visning ble holdt i en lavendelåker i Provence i Frankrike. Foto: Jerocki/Getty Images
LAVENDELÅKER: Jacquemus sin visning ble holdt i en lavendelåker i Provence i Frankrike. Foto: Jerocki/Getty Images

Det populære luksusmerket Jacquemus feiret ti år med et show i en lavendelåker i Sør-Frankrike.

Simon Porte Jacquemus startet sitt selvtitulerte merke for ti år siden. Da var han kun 19 år gammel, og hadde droppet ut av designskolen Esmod i Paris. Jacquemus har i de siste årene blitt en av de mest populære luksusmerkene, kjent for sine spennende snitt og friske farger.

Mandag var det duket for visning for vår- og sommerkolleksjonen 2020. Showet ble holdt i en lavendelåker i Provence i Frankrike med en rosa catwalk på hele 500 meter. I bakgrunnen kunne man skimte fjellkjeden Alpilles.

Modellene gikk ned den rosa catwalken ikledd power suits, stråvesker og små kjoler – perfekte antrekk for en sommerdag i Sør-Frankrike.

untitled link

På første rad satt blant andre supermodell Emily Ratajkowksi og it-jente Jeanne Damas.

Det spektakulære showet har blitt delt som ild i tørt gress på sosiale medier, og hylles av både motepressen og influencere.

– Jacquemus er fortsatt den selvstendige unge mannen som gjør alt for å skille seg fra mengden. Mandag kveld var han på toppen av verden, skriver WWD i sin anmeldelse av visningen.

– Det er en perfekt setting for moteverdenens mest Instagram-vennlige designer, skriver Vogue.

WOW: Slik så den 500 meter lange knallrosa catwalken ut. Foto: Arnold Jerocki/Getty Images.
WOW: Slik så den 500 meter lange knallrosa catwalken ut. Foto: Arnold Jerocki/Getty Images.

Ifølge WWD har Jacquemus vokst raskt, og det forventes at han skal selge for over 23 millioner euro i løpet av 2019. Dette er spesielt tilbehøret til Jacquemus som er populært, for eksempel hans mini-veske Chiquito.

Jacquemus, i motsetning til andre merker nå for tiden, betaler aldri stjerner for å gå kledd i designet hans. Men både Beyoncé, Rihanna og Dua Lipa elsker likevel it-merket.

– Det er det største komplimenten. Ikke fordi de er stjerner, men fordi de har alt og fortsatt velger de å gå i Jacquemus, sier designeren i et intervju med Vogue.

Hvordan var din opplevelse i dag?