Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nå er disse tilbake for fullt

Det er én sko som markerer seg i motebildet denne sesongen. MinMote har funnet skoene på budsjett så du slipper å blakke deg.

Du trodde kanskje platåsko hørte 90-tallet til? Da må du tro om igjen. Skoene som nå markerer seg i motebildet er en sorte ankelstøvlett med avrundet tupp, platå foran og høy hæl. Skaftet ved ankelen skal også være litt lengre enn en vanlig ankelstøvlett.

untitled link

Skoene har spesielt markert seg hos det mye omtalte merket Vetements, og hos Alexander Wang som har laget sin versjon av skoene. Hos Vetements er prislappen over 10 000 kroner og hos Alexander Wang koster skoene over 6000 kroner.

platåsko2

Sko fra Asos. Foto: Produsenten

platåsko2

Sko fra Choies i skinn. Foto: Produsenten

Grisedyrt med andre ord. Heldigvis er trendskoen å få tak i hos kjedebutikkene til en langt rimeligere penge. Du kan også få tak i ekte skinn hvis du er villig til å betale noen hundrelapper mer enn for de som er i imitert skinn.

platåsko2

Sko fra Asos. Foto: Produsenten

platåsko2

Sko fra Choies i skinn. Foto: Produsenten

Tone Damli og Celine Aagaard er blant de norske it-jentene som har anskaffet seg skoene fra de to store motehusene, og begge bruker dem til hverdags og fest.

platåsko 1

Sko fra NLY Shoes hos Nelly.com. Foto: Produsenten

platåsko 1

Sko fra Zara i skinn. Foto: Produsenten

Stylingtips: Se hvordan du kan bruke skinnbuksen til hverdags, på jobb og fest

Skoene gjør seg godt til å rocke opp en søt kjole eller eller et nøytralt antrekk, men er kanskje aller finest til hverdags da du kan kombinere dem med en lys jeans og en kul jakke.

Hvordan var din opplevelse i dag?