Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Evig klassiker: Høstens fineste jeans

FAVORITT: Jeans er en evig klassiker i garderoben av en grunn. Influencer Tamara Kalinic kombinerer jeansen med en skikkelig luksusjakke fra Maison Margiela.
FAVORITT: Jeans er en evig klassiker i garderoben av en grunn. Influencer Tamara Kalinic kombinerer jeansen med en skikkelig luksusjakke fra Maison Margiela. Edward Berthelot / Getty Images Europe

Klassisk, gøyalt eller pyntet? Finn din jeansfavoritt.

I hele vinterhalvåret er det en gjenganger som ofte trekkes frem til hverdags. Vi snakker selvfølgelig om jeans. Finner du en modell du kler, og som er komfortabel, vil buksa være fast følge i årevis.

Her har vi plukket ut enkle favoritter, jeans med gøyale detaljer og jeansen som funker på fest, slik at du kan finne din type:

Enkle favoritter

Vi føler oss fremdeles ferdige med skinnyjeans for denne gang. Men et par smale, rette bukser er derimot en gjenganger. Det er jo bare så deilig å ha noe du kan dra på deg når du ikke helt vet hva du skal ha på, og som garantert funker til alt:

Enkelt og greit

Enkelt og greit

En svart jeans som denne er en klassiker i garderoben, og en jeans vi ofte strekker oss etter. Dette er en jeans i modellen Hanna hos Lindex.

Rett jeans

Rett jeans

Helt enkel jeans fra Arket.

Blå jeans uten dilldall

Blå jeans uten dilldall

En enkel, rett jeans med høyt liv. Perfekt i sin enkelhet.

Jeans med detaljer

Er jeans egentlig for kjedelig for deg, gjelder det å finne noen med fine detaljer, som for eksempel med fine sømdetaljer, knapper eller glidelåser, sånn som disse:

Djevelen i detaljene

Djevelen i detaljene

Jeans trenger ikke være kjedelig selv om det er relativt enkelt. Bare se på denne fra Ganni med synlige knapper.

Skjev knepping og splitt

Skjev knepping og splitt

Jeans fra Weekday med skjev knepping og splitt i bena.

Jeans med knappedetaljer

Jeans med knappedetaljer

Jeans fra Weekday med synlig glidlås og knappedetlajer for den lille ekstra piffen.

Hverdags og fest

Men jeansen er også en vinner på fest, spør du oss. En litt mer pyntet variant er jeansen med høyere liv, litt lengre og videre ben.

Rette jeans med høyt liv

Rette jeans med høyt liv

Jeans fra Bik Bok med vintage-look, høyt liv og rette ben.

Høye og videNorsk design

Høye og vide

Jeans fra Tom Wood med vide ben og høyt liv.

Jeans med vide ben

Jeans med vide ben

Jeans fra Zara med høyt liv og rette, vide ben. Denne buksen finnes i flere farger og vasker. Vi liker denne denimblå.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?