Sjekk antrekkene fra People’s Choice Awards: Olivia Wilde ledet an

BLONDEDRØM: Olivia Wilde gikk for en transparent blondekjole fra Dior med spagettistropper og markert liv.

Olivia Wilde (38) sin Dior-kjole skapte overskrifter under nattens glamorøse prisutdeling.

Publisert:

Award-sesongen nærmer seg med stormskritt, og alle mote-hjerter venter i spenning.

Natt til onsdag gikk prisutdelingen People’s Choice Awards av stabelen, og det ble en stjernespekket affære. Artister, skuespillere og kjendiser møtte opp på den lilla løperen, i det ene antrekket mer stivpyntet enn det andre.

Kleskoden på denne utdelingen er langt ifra like formell som andre prisutdelinger, og det fører til at stjernene gjerne drar på litt – og i år så vi ikke uventet flere gjennomsiktige kjoler. Dette er en av sesongens største trender, og flere norske influencere har også kastet seg på.

Hevn-kjolen

Et av antrekkene som skaper overskrifter er Olivia Wildes kjole fra Dior. Nylig ble det kjent at hun og Harry Styles har tatt en pause, og flere medier, blant annet E News og Mirror skriver at Dior-kjolen er hennes «revenge dress», eller hevn-kjole, etter bruddet.

LES OGSÅ: Alt om Dianas «hevnkjole»

HEVN-KJOLE? Flere internasjonale medier kaller Dior-kjolen til Olivia Wilde for en såkalte «revenge dress».

People skrev i midten av november at de to «tar en pause», noe som skal være bekreftet til magasinet gjennom flere kilder.

– Han er fortsatt på turne og skal nå utenlands. Hun fokuserer på barna sine og jobb i Los Angeles, sier en kilde til People.

Styles og Wilde jobbet sammen som skuespillere i filmen «Don’t Worry Darling».

Her er antrekkene som skilte seg ut på stjernefesten:

GJENSYN: Shania Twain var blant de oppmøtte som skapte overskrifter på den lilla løperen for antrekket sitt. Hun forsøkte nemlig å gjenskape en look fra musikkvideoen «That Don't Impress Me Much» fra 1998. En gjennomsiktig kreasjon med leoparddetaljer og rosa hår gikk ikke ubemerket hen.
MØNSTER: Laverne Cox, som også var vert i går på den lilla Peoples Choice-løperen, var iført en kjole fra Collina Strada.
DRESS: Carrie Underwood hadde på seg en blomstrete dress med matchende skjorte.
STATEMENT: Det er sjelden Billy Porter skuffer med antrekkene, og det gjorde han selvfølgelig ikke denne gang heller.
ASYMMETRI: Heidi Klum gikk for en hvit og grønn-mønstret kjole med lårhøye, hvite støvletter.
DEN LILLE SORTE: Sarah Hyland hadde på seg en sort kjole fra Vera Wang.
70-TALLSVIBBER: Ellen Pompeo hadde på seg en buksedress med tydelige 70-tallsvibber.
BABYFEBER: Heather El Moussa fra Selling Sunset gikk for en gjennomsiktig glitrende kjole over den voksende magen. Kjolen er fra David Koma London.
GLITRET: Carmen Electra stylet sitt svarte maxiskjørt med en glitrende BH som ble knytt rundt midjen, og en veske som matchet overdelen.
HELGRÅ: Det eneste som ikke var grått i Ryan Reynolds sitt antrekk, var den hvite skjorten.
REAL HOUSEWIVES: Sutton Stracke, Crystal Kung Minkoff og Dorit Kemsley er en del av realityserien «Real Housewives of Beverly Hills», som var nominert til årets realityserie under People’s Choice Awards.
FIGURNÆR: «Real Housewives»-stjerne Erica Jayne hadde på seg en spesiell kreasjon fra Balmain, som også Kylie Jenner har vært avbildet i.
KLAR FOR FEST: Kyle Richards er blant husfruene som har vært med lengst i «Real Housewives of Beverly Hills». I natt dukket hun opp på prisutdelingen iført skinnskjørt og en fjærbesatt overdel.
MATCHET: Kathy Hilton, iført Valentino, sto i stil til både pressevegg og den lilla løperen.
GJENNOMSIKTIG: Chrishell Stause i sesongens trendkjole.
GULLDETALJER: Ryktene har svirret en god stund rundt Lisa Rinnas videre deltagelse i «Real Housewives of Beverly Hills», men i natt var hun å se på den lille løperen med resten av casten. Hun hadde på seg en lang, svart kjole med dyp utringning. Det hele ble toppet med smykker i gull og svarte solbriller.
Publisert: