Syv norske nettbutikker du bør sjekke ut

VÅR-INSPO: Vi har samlet noen norske nettbutikker som har mye fint til vårgarderoben, som norske Livid. Foto: Livid

Våren er her og vi er på jakt etter nye godbiter til garderoben. Derfor har vi i MinMote har samlet syv av våre norske favorittbutikker på nett. 

Publisert:

Coronaviruset setter en stopper for vårhandelen gatelangs, men shopping-mulighetene er fremdeles mange. Det beste av alt? Uansett hvor du bor i landet kan du fylle handlekurven fra sofakroken fra de norske nettbutikkene.
Siden mange butikker nå er stengt på grunn av coronasituasjonen, er det ekstra viktig for oss å støtte norske butikker på nett. De syv butikkene vi har plukket ut, er alle norske og de fleste fører norske merker, noe vi synes er ekstra fint i disse tider.
Dessuten mener vi at butikkene samlet tilbyr noe for enhver smak og som kan vare i flere sesonger, enten du foretrekker å kjøpe brukt eller vil investere i noe du har ønsket deg lenge.

Ensemble

Ensemble ligger på Grünerløkka i Oslo, og sender klær, sko og tilbehør til hele landet. De fører merker som svenske Tôteme som vi liker for tidløse nøkkelplagg og svenske Rodebjer med allsidige plagg som passer til hverdag og fest.

Velkommen til Ensemble | Klær, sko og tilbehør

Luck

Luck fører en inspirerende miks av klær, planter og interiør. Vi vil møte våren i kjoler fra franske Jacquemus eller norske ByTimo, og kjøper de gjerne her. Luck har også evig aktuelle Acne Studios og norske Tom Wood i sortimentet – for å nevne noe.
www.luckoslo.com

Fretex

Vi kjøper mye brukt – noe som både er bra for både miljøet og lommeboka. Fretex har stengt alle de fysiske butikkene sine grunnet corona, men nettbutikken er åpen 24/7. Her finner vi kortreist, norsk mote – både billig second hand og unike vintage-kupp.

www.nettbutikk.fretex.no

Livid

untitled link

Det norske merket Livid, mest kjent for kvalitetsjeans, har fysiske butikker i Oslo og Trondheim hvor de selger både vintage og nytt. På nett selger Livid blant annet jeans og lekre bomullskjoler fra eget merke, og sko fra New Balance og Paraboot.

www.lividjeans.com

Vincci

Vi stoler på luksusbutikken Vincci for gode investeringer som ikke bare er fine denne sesongen, men som vil vare livet ut. Med merker som The Row, Joseph og Khaite finner vi både tidløse og aktuelle plagg her.

Vintagefever

untitled link

På jakt etter drømmeveska? Vintagefever.no har et bredt utvalg av vintage designervesker. Her kan du sette deg på venteliste om du har noe spesifikt i tankene, eller få hjelp til å finne veska du ønsker deg.

Fine Ting

På FineTing lar vi oss friste av plagg i lyse farger som er perfekte til vårgarderoben. De fører norske merker som Holzweiler, Pia Tjelta og One & Other, og danske Norr som har herlige kjoler.

Fine Ting

PS: Vi sjekker ofte både Tise og Finn på jakt etter gjenbrukskupp!

Publisert: