Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Kardigans som holder deg varm og fjong på nasjonaldagen

Se flere fine kardiganer i saken.
Se flere fine kardiganer i saken.Produsenten

Style festantrekket med en lekker kardigan i år.

Vi kan skrive så mye vi vil om lekre bluser og kjoler til nasjonaldagen, men om været ikke spiller på lag kan det fort bli litt kaldt og lite som dreper stemningen så mye som å fryse.
Men med en lekker kardigan over kan du enkelt legge til et ekstra lag til antrekket.

Har du en kjole med mønster råder vi til å velge en kardigan i en nøytral farge eller i en farge som matcher antrekket. Sesongens fineste kardigans har alle detaljer som gjør at de skiller seg ut. Se etter ting som lekre knapper og stoffer, og finn et snitt du liker.

Cardigan fra Mango

Cardigan i tweed fra Mango. Foto: Produsenten.

Lag på lag

Cardigan i ull med broderier fra & Other Stories.

Om du vil piffe opp en enkel kjole, gjør du motsatt og legger til farger og mønster. Heklede plagg kommer inn som en stor sommertrend, og de heklede jakkene passer også fint over kjolen til nasjonaldagen.

Lekre detaljer

Cardigan med fine detaljer fra Zara.

Cardigan

Cardigan fra YAS hos Zalando.

Heklet og lekker

Heklet cardigan i bomull fra Monki. Foto: Produsenten.

Cardigan fra H&MBudsjett

Syrinfarget cardigan fra H&M. Foto: Produsenten.

Heklet jakkeFavoritt

Cardigan fra Zara.

Heklet cardigan

Heklet cardigan fra NAKD.

For å holde varmen skikkelig er ull en sikker vinner. For dem av dere som er ekstra kjapp med strikkepinnene, eller har en gammel favoritt klar, ja kan jo en hjemmestrikket kardigan få pynte og varme deg på 17. mai.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?