Nå er hverdagsstilen tilbake

HVERDAGSLIG OG VELKLEDD: It-girl Chloë Sevigny ledet an hos Proenza Schouler iført hvit skjorte og blazer med et smalt skinnbelte i livet.

«Skreddersydd hverdagsstil» er inntrykket vi sitter igjen med etter New York Fashion Week.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Moteuken i New York nærmer seg slutten, og det er spesielt én gledelig tendens som skiller seg ut. Den kommende sesongen ser det ut til at designerne lager klær vi faktisk kan gå med til hverdags.

Vi kan vel alle kjenne på at mye av det som blir presentert på catwalken ofte ikke kan overføres til livet sjøl. Glem løvehoder på kjolen og helt gjennomsiktige skjorter - i New York var det blazere med skulderputer og innsving i livet, det var skinnskjørt i asymmetriske skjæringer, dresser, strikkekjoler og kåper som stod i fokus. Akkurat slik vi liker det, og kan relatere oss til.

KLÆR

Se opp for disse trendene i 2023

Det er akkurat som at designerne prøver å vise oss at hverdagsantrekk også kan være eksklusivt og nesten se skreddersydd ut.

«Dette var en gledelig lettelse i en epoke mettet med plagg som virker mer som clickbait enn sterke og smarte klær», skriver Harper’s Bazaar etter at Chloë Sevigny åpnet showet hos Proenza Schouler.

Motemagasinet oppsummerer de hverdagslige antrekkene på catwalken akkurat slik vi ville gjort det: «Her er garderoben din for neste høst – helt ferdig!»

Proenza Schouler AW23.
Proenza Schouler AW23.
Proenza Schouler AW23.
Ulla Johnson AW23.
Ulla Johnson AW23.
Ulla Johnson AW23.
Jason Wu AW23.
Jason Wu AW23.
Coach AW23.
Coach AW23.
Coach AW23.
Publisert:

Finn mer innhold om: