Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Salg: Her gjør du et kupp på Black Friday

Årets store salgsdag er rett rundt hjørnet, og MinMote guider deg tilvåre favorittnettsteder innen både mote, treningstøy og skjønnhet.

black friday lemons

Kjole fra Isabel Marant Étolie fra Matchesfasion.com som opprinnelig kostet 3495 kr. Foto: Produsenten

black friday lemons

Solpudder fra The Balm hos Coverbrands.no som opprinnelig kostet 249 kr. Foto: Produsenten

Black Friday (altså i morgen) er opprinnelig en amerikansk tradisjon, hvor salgene gjerne startet så tidlig som fem på morgenen dagen etter Thanksgiving. De siste årene har også resten av verden fått øyenene opp for salgstradisjonen – også her i Norge.

Se også: Sesongens fineste ullundertøy

E-handelsselskapet Cuponation har kartlagt de norske søkevanene rundt Black Friday, og deres tall viser at det allerede i fjor var en økning i søk etter Black Friday på 82 prosent fra året før (fra 74.000 til 135.000 søk), mens det i år forventes rundt 250.000 søk etter den store salgsdagen.

La deg inspirere i shoppingen av disse vintertipsene:

Og mens stadig flere butikker kjører Black Friday-salg, gjør både norske og internasjonale nettbutikker det samme. Og her i MinMote sier vi aldri nei til å gjøre et godt kupp – særlig i ro og mak fra sofakroken. Derfor har vi samlet våre Black Friday-favoritter i denne listen:

Asos.com

Her snakker vi billigkupp. Den britiske nettgiganten begynte oppvarmingen til Black Friday allerede tidlig i uken med 60 prosent i på vinterklær (perfekt, ettersom vi har utsatt nettopp vintershoppingen til nå), og det fortsetter selvsagt med kjempeavslag på alt fra kjoler til sko og strikkeplagg på selve fredagen. På Asos er gjerne prisene i det lavere sjiktet fra før, så her kan du virkelig få mye for pengene!

Trykk på bildene for detaljer.

asos nelly Black Friday

Asos har allerede begynt oppvarmingen til salget, med rabatt på en del vintervarer. Denne jakken kostet opprinnelig 1507 kr. Foto: Produsenten

asos nelly Black Friday

Vi håper denne partykjolen kommer på salg, fra Miss Selfridge hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Nelly.com

Apropos budsjettkupp, bør du også sjekke skandinaviske Nelly. Men selv om nettbutikken kjører 20 prosent på så og si alt på Black Friday, ville vi heller tatt en sjekk på de ulike kampanjene som slippes hver time - for 20 prosent kan tross alt ikke kalles en kjempekupp. Se heller opp for 50 kroner for utvalgte festplagg og 60 prosent på de søte Miss Selfridges-kjolene - da snakker vi.

Amazon

black friday lemons

BH fra For Love & Lemons. Foto: Produsenten

black friday lemons

Boken om Balenciaga - tenk så fin den vil bli på stuebordet eller nattbordet! Foto: Produsenten

Du vet den coffee table-boken du har sett for deg at skal ta stuebordet ditt til nye høyder, men som du ikke har tatt deg råd til? Fredag er dagen å se etter den på Amazon.com. For selv om nettgiganten frister med de villeste tilbud på alt fra kjøkkenutstyr til TV, er det langt fra alt som kan sendes til Norge. Velger du bok-kategorien derimot - som har et enormt utvalg - da er du garantert innafor.

Love and Lemons - Healthy, whole food, vegan and vegetarian recipes

I MinMote-redaksjonen har vi et elsk-forhold til de både frekke og søte BH-ene fra For Love & Lemons. Derfor kan vi ikke unnlate å nevne at de stive prisene blir satt ned 25 prosent med en spesiell rabattkode som legges ut på nettsiden torsdag kveld. Sjekk også strikkekolleksjonen Knitz!

Zalando

Dette er som kjent destinasjonen for å skaffe seg de norske favorittveskene fra Michael Kors til litt reduserte priser, og bedre skal det bli på Black Friday. Det vi liker best med nettsiden er imidlertid at de fører det freshe treningstøyet fra Stella McCartney for Adidas - som allerede har begynt å komme på salg!

black friday stella kors

Lommebok fra Michael Kors som opprinnelig kostet 1395 kr. Foto: Produsenten

black friday stella kors

Sneakers fra Adidas by Stella McCartney som opprinnelig koster 1295. Foto: Produsenten

Matchesfashion.com

Med jevne (og litt for store, spør du oss) mellomrom kjører luksusbutikken Matchesfashion.com salg. I skrivende stund er flere varer sluppet til opp mot 50 prosent avslag som en oppladning til Black Friday - og da snakker vi Alexander Wang, Isabel Marant og Acne blant annet. MinMotes heteste tips er sortere på størrelse, slik at du ikke blir skuffet over at størrelsen din er utsolgt når du finner drømmeplagget.

black friday lemons

Kjole fra Isabel Marant Étolie fra Matchesfasion.com som opprinnelig kostet 3495 kr. Foto: Produsenten

black friday lemons

Solpudder fra The Balm hos Coverbrands.no som opprinnelig kostet 249 kr. Foto: Produsenten

Coverbrands.no

Alle skjønnhetsjunkier der ute (som ikke klarer å vente på internasjonal levering når man først har bestilt noe), bør sjekke denne norske skjønnhetssiden. Vi liker særlig de søte produktene fra The Balm, og det store utvalget av selvbruning, som tross alt kan komme godt med i julebordsesongen.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?