Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte kjoler med vårlig print

Hva skriker vel mer av vår enn en fargerik kjole med morsomt print?

kjolertopp1

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjolertopp1

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjolertopp1

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjolertopp1

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Man kan sikkert diskutere om været ute kan kalles vårvær allerede nå, men selv om det fortsatt ligger litt snø på bakken i store deler av landet, er det lov å begynne å planlegge vårgarderoben.

Derfor har vi samlet åtte nydelige kjoler med trendy print, som kan brukes nå til sorte strømper - eller når det blir varmere med bare bein.

Trykk på bildene for å se merke og pris.

vårkjoler1

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

vårkjoler1

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

vårkjoler1

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

vårkjoler1

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

Er du like glad i farger som oss, vil du sikkert også like denne saken om sesongens fresheste fargekombinasjon. Og her finner du en rekke lekre matchende sett, hvis det skulle friste. De fineste vårskoene har vi samlet i denne saken.

kjoler2

Kjole fra By Malene Birger. Foto: Produsenten

kjoler2

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

kjoler2

Kjole fra Baum Und Pferdgarten. Foto: Produsenten

kjoler2

Kjole fra Bik Bok. Foto: Produsenten

Er du på stramt budsjett, har vi funnet 12 vårkupp til under 500-lappen her. Er du mer glad i skjorter enn kjoler, finner du et lass med morsomme blå skjorter i denne saken. For en komplett oversikt over de hotteste printene akkurat nå, se her.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?