Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Semsket, frynser og biker: Seks kule skinnjakker til høsten

Skinnjakken er og blir en klassiker. Denne sesongen er jakken hottere enn noensinne, og MinMote har plukket ut seks favoritter.

skinnjakker toppbilde

TRENDY: 70-talletholder seg hete gjennom høsten, og semsket skinn er en sikker vinner. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

skinnjakker toppbilde

KLASSISK: Hva med å gi bikerjakka et mer elegant preg ved å velge en i blått? Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Hvis du eier en kul skinnjakke kan du stort sett bruke den til alt. Flere av de største motehusene som Burberry Prorsum, Emilio Pucci og Diesel Black Gold viste både glatt og semsket skinn i burgunderrødt, konjakkbrunt og svart på catwalken denne sesongen.

Trendguiden: Slik styler du tightsen!

Motehusene stylet skinnjakkene til alt fra kjoler og skjørt, til bukser og jumpsuits. Den svarte biker-jakken er kanskje den mest tidløse, men i år er det også farget skinn som gjelder.

Runway skinn 2015

Diesel Black Gold Fall Winter 2015. Foto: Getty Images

Runway skinn 2015

BUrberry Prorsum Fall Winter 2015. Foto: Getty Images

Runway skinn 2015

Emilio Pucci Fall Winter 2015. Foto: Getty Images

70-tallet er som kjent fortsatt det hotteste tiåret nå om dagen, og med det kommer frynser, semsket skinn og store knapper.

Jakker som ikke er laget av ekte skinn koster ofte mye mindre, men til gjengjeld blir den fort slitt og stygg etter kort tid. Dessuten holder en ekte skinnjakke seg mye lenger og blir finere og finere desto mer du buker den.

Biker-jakken

Skinnjakke

Jakke fra Ganni Foto: Produsenten

Skinnjakke

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Klassikeren som aldri går ut av motebildet, men som blir oppdatert i ulike farger og former, er en sikker investering. Jakken kan du kombinere til stort sett alt du har i kleskapet fra før av, og formen går til alle stilarter.

Les også: De beste rabattene: Her gjør du designerkupp på nett

70-tallsvibber

Skinnjakke 4

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Skinnjakke 4

Jakke fra H&M. Foto: Produsenten

70-tallet har preget motebilde i to sesonger på rad i år, og ser ikke ut til å forsvinne med det første. Bruk en frynsejakke til nedtonede klær som en hvit skjorte, behagelige jeans og kule sneakers eller høstens fineste skoletter. Pass på å impregnere skinnet med en spray før du tar jakken i bruk. Da holder den seg fin mye lengre. Sjekk de viktigste høsttrendene her.

Klassisk med en vri

Skinnjakker 3

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Skinnjakker 3

Jakke fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten

Lek med farger som blått og rødt for en annerledes, men likevel klassisk look. Du tenker kanskje at en fargerik jakke ikke passer til like mye i garderoben din, men det kan være like fint, om ikke finere, med en rød eller blå jakke istedenfor den tradisjonelle svarte eller brune. Mye mulig vil fargeklatten sette prikken over i-en i antrekket ditt, gang på gang. Kombiner skinnjakken til av sesongens fineste skjørt?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?