«It»-tilbehør: Sjalet som oppdaterer garderoben

Dina

Et sjal er alt du trenger, og vips har du en ny topp. Ta med mikrotrenden inn i høsten.

Publisert:
Dina

Foto: @dinahansen

Dina

Foto: @dinahansen

Å bruke sjal som topp, som kanskje sist hadde sin storhetstid på slutten av 1990- og tidlig 2000-tallet, er tilbake for alvor skal vi tro Instagram. Da stjerner som Beyoncé brukte sjalet som topp for 20 år siden, var bandanaen «it».

Nå har silkesjalet overtatt som «it»-tilbehøret du bør ha i skapet i høst. Sjalet har så mange muligheter!

Moteprofiler og influencere, som modell Bella Hadid og den spanske influenceren Maria Bernad, har hevet seg på mikrotrenden i sommer. Og selv om sommeren er på hell, er det ingen grunn til å pakke bort sjalet – det gjør seg like godt som festtopp i høst, eller knyttet over en skjorte.

Med noen enkle triks kan sjalet bli et plagg du kan ha hele året rundt. Det kan knytes på flere måter og med små endringer bli et nytt plagg. Kanskje har du flere sjal liggende? Det betyr at du også har flere topp-muligheter!

KLÆR

Slik lager du skjorte-topp på 1-2-3

Bare fantasien setter grenser

Man kan enkelt sprite opp antrekket med høye hæler, dressjakke og fine smykker. Eller om man vil holde det mer enkelt, hva med å slenge på seg en skjorte med noen sneakers og jeans?

De fleste av oss har kanskje et gammelt skjerf bakerst i klesskapet som ikke får nok oppmerksomhet. Det er dessuten nesten garantert å finne i bestemors klesskap eller i en bruktbutikk. Sjekk for eksempel en av disse vintagebutikkene på nett.

untitled link

Et sjal kan brukes til så mangt også som veske, hodeplagg, belte eller knyttet rundt halsen. Dessuten er sjal på hodet en av høstens store trender, som sett hos Dior.

SJAL PÅ HODET: Fra høst- og vinterkolleksjonen til Dior. Foto: AFP

Følg @MINMOTE på Instagram for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Publisert: