Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette er høstens må ha-plagg

COMEBACK: Den rutete blazeren var overalt å se under moteuken i København. Her utenfor Holzweiler-visningen. Foto: Getty Images
COMEBACK: Den rutete blazeren var overalt å se under moteuken i København. Her utenfor Holzweiler-visningen. Foto: Getty Images

– Den kroppsnære kontorblazer-jakken er ut. Sesongens blazere skal være et nummer for stor, mener moteekspert.

UT: Ettersittende blazer kan du droppe denne sesongen. Foto: Produsenten
UT: Ettersittende blazer kan du droppe denne sesongen. Foto: Produsenten

Hvis du skal velge deg ett plagg å investere i denne sesongen, så er det blazeren du bør gå for. På catwalken var den klassiske jakken å se stort sett på hver visning da motehusene presenterte sine høstkolleksjoner - blant andre Alexander Wang, Stella McCartney, Calvin Klein og Balenciaga.

Maskulin touch

Moteekspert og gründer bak envelope.no, Celine Aagaard, forteller at sesongens blazertrend er oversized og maskulin.

– Blazeren er en garderobeklassiker som aldri går av moten, og som du aldri trenger pakke vekk for sesongen. Den kroppsnære kontor- blazerjakken er ut- sesongens blazere skal gjerne heller være et nummer for stor, i ekte gentlewoman stil med brede skuldre og en maskulin touch. Det er også helt innafor å velge herreblazer, eventuelt stjele kjæresten sin, sier Aagaard.

Blazer catwalk

Alexander Wang fall/winter 2017. Foto: Getty Images

Blazer catwalk

Stella McCartney fall/winter 2017. Foto: Getty Images

Blazer catwalk

Balenciaga fall/winter 2017. Foto: Getty Images

Blazer catwalk

Calvin Klein Collection fall/winter 2017. Foto: Getty Images

SJEKK SKOENE SOM ER OVERALT NÅ

– Om du ikke har funnet den perfekte blazer ennå, er dette et nøkkelplagg du bør investere i. En blazer passer til alt og løfter selv et par slitte jeans om du styler antrekket med et par pumps, fortsetter hun.

– Hvordan vil du style den til hverdags?

– Til hverdags er det fint med en høyhalset genser, eller en fin strikk under. Personlig er jeg stor fan av å bruke blazeren til fest uten noe under, og gjerne style den med et belte i midjen til et par smale eller vide dressbukser og pumps, tipser Aagaard.

Blazer

Blazer fra Zara. Foto: Produsenten

Blazer

Blazer fra Ganni Foto: Produsenten

blazer

Jakke fra Mango. Foto: Produsenten

blazer

Jakke fra Lindex. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?