Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sesongens mest allsidige jakke

Dette er jakken du kan style til alt, og som passer perfekt til skiftende temperaturer på tampen av sommeren.

toppbilde

Anine Bing. Jakken finnes lengre ne di saken. Foto: @aninebing

toppbilde

Se info om merke og pris lengre den i saken. Foto: Produsenten

toppbilde

Se info om merke og pris lengre den i saken. Foto: Produsenten

Sommeren er på hell, og det skiftende været er rett rundt hjørnet. Det betyr heldigvis ikke at du ikke kan gå i lekre sommerkjoler i flere uker til, men du bør kanskje kle deg lag på lag og ha en myk jakke i bakhånd.

Skjortejakke 2

Lang skjortejakke fra H&M. Foto: Produsenten

Skjortejakke 2

Skjortejakke fra Isabel Marant hos Sense. Foto: Produsenten

Skjortejakke 2

Skjortejakke fra H&M. Foto: Produsenten

Skjortejakken må være det perfekte overgangsplagget, og er dessuten en jakke som passer til så og si alt du har i skapet fra før.

Trenden er ikke ny for året, men virker å være mer gjeldene enn noen sinne. Som Vogue tidligere har poengtert: Skjortenjakken er høstens mest allsidige jakke.

Skjortejakke 1

Skjortejakke fra Zara. Foto: Produsenten

Skjortejakke 1

Skjortejakke fra Anine Bing. Foto: Produsenten

Du kan enten style den over antrekket ditt som en jakke, eller du kan bruke den mer som en tykkere skjorte til jeans og boots. Jakken skal være oversized, men hvis du vil markere midjen er det fint å gjøre det med et skinnbelte som Anine Bing har gjort her.

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Både kjedebutikkene og de dyrere designmerkene har lansert sine versjoner av både korte og lange skjortejakker. Vi i redaksjonen har forelsket oss i den lange, blå fra Isabel Marant og den korte, beige fra H&M som er lengre opp i saken. Hvilken er din favoritt?

skjortejakker

Skjortejakke fra Isabel Marant hos Matches Fashion. Foto: Produsenten

skjortejakker

Skjortejakke fra Munthe. Foto: Produsenten

skjortejakker

Skjortejakke fra Noella. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?