De beste vintagebutikkene på nett

VINTAGE: Det finnes et hav av ulike vintagebutikker på nett. Foto: GETTY IMAGES.

Dette er de beste vintagebutikkene hvor du kan handle vintage og brukt på nett.

Melina Pambou Sundfør
Publisert:

Vintage- og bruktklær er i vinden som aldri før, og mange har innsett verdien av en bærekraftig garderobe. Vi sparer både penger og miljøet, samtidig som man kan skaffe seg unike plagg.

KLÆR

Åtte tips til en mindre garderobe

Men det er ingen hemmelighet at vintageshopping ikke alltid er like enkelt. Man kan bruke flere timer i en butikk og gå tomhendt ut. Derfor har vi laget en liste over de beste vintagebutikkene på nett, slik at du kan kikke og eventuelt klikke hjem noen skatter fra sofaen.

Vestiaire Collective

Drøm deg bort i et hav av luksuriøse varer. I tillegg til å kjøpe kan du også selge dine egne skatter her inne. Siden garanterer at alt er ekte, så her kan du shoppe trygt.

Velouria Vintage

Denne bruktbutikken er en skikkelig Oslo-klassiker, og nå har den også sin egen nettbutikk. Her bugner det av kule collegegensere til en billig penge, band-T-skjorter og kule skjorter.

Fretex

Klassikeren Fretex har også sin egen nettbutikk som oppdateres hyppig med håndplukkede plagg. Her kan du sikre deg vintagefunn fra merker som Burberry og Yves Saint Laurent for en rimelig penge.

Etsy

Etsy fremmer gjenbruk, og støtter små og kreative entreprenører. Utallige små vintagebutikker og vintageentusiaster har sine egne sider på nettsiden, så her er mulighetene omtrent uendelig.

KLÆR

De beste vintage-butikkene i Oslo

Farfetch

Farfetch bringer sammen de beste merkene fra hele verden, både nytt og vintage. På nettsiden kan du enkelt navigere deg til vintageavdelingen hvor muligens din neste drømmeveske venter.

I Blame LULU

Her tilbyr de bruktklær fra kjente merker som gjerne bare er en sesong eller to gamle. De er i tillegg strenge på hvilke plagg de tar inn, så her kan du forvente god kvalitet.

Finn

Vi kommer ikke utenom Finn i denne saken. Her kan du finne det meste, alt fra en brukt H&M-kjole til den perfekte Acne-jakken eller 70-tallskjolen.

Fotr ordens skyld, Schibsted som eier VG, eier også Finn.no.

Tise

Her er det mange fashionistaer som vil selge deler av garderoben. Appen Tise er stappfull av lekre klær og tilbehør, og det er bare å begynne scrollingen.

Beyond retro

En av de beste vintagebutikkene i London. Heldigvis trenger du ikke å dra hele veien over dammen, men med bare et tastetrykk kan du få tilsendt noen skikkelige vintageskatter.

Asos marketplace

Asos er kjent for de aller fleste, men ikke alle vet at de tilbyr en egen vintageside for selvstendige designere og merker. En fordel med nettsiden er også at alle klær er vist på modeller, noe som gjør det lettere å se plaggets helhet.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: