Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Kjolene som får deg til å føle deg ekstra fin denne julen

Hjemmefest har fått en helt ny betydning, men pynte oss skal vi i hvert fall uansett.

julekjoler 2

Kjole fra Magda Butrym. Foto: Produsenten

julekjoler 2

Kjole fra ByTimo. Foto: Produsenten

julekjoler 2

Kjole fra Stine Goya. Foto: Produsenten

julekjoler 2

Kjole fra Self Portait hos Moniker. Foto: Produsenten

Slutten av november og desember betyr vanligvis festsesong, lekre kjoler og gode grunner til å pynte seg.

I år? Vel... Med joggedress som sesogens mest brukte plagg er vi mer enn klare for å pynte oss, selv for de små anledningene. Kanskje mer enn noen gang, faktisk.

Enten du skal på et digitalt julebord, møte en corona-venn, hjemmedate eller gjøre deg klar for selveste julaften så finnes det mange fine julekjoler i butikk nå.

Kjoler jul 1

Paljettkjole med pufferm fra & Other Stories. Finnes også i svart. Foto: Produsenten.

Kjoler jul 1

Kjole med glitter fra Gina Tricot. Foto: Produsenten.

Kjoler jul 1

Kjole fra Rotate hos Høyer. Foto: Produsenten.

Kjoler jul 1

Kjole fra Samsøe Samsøe hos Høyer. Foto: Produsenten.

Mange av årets lekreste kjoler er glitrende og med puffermer - gjerne inspirert av 80-tallets glansdager. Her kan det være nok å style med et par ensfargede pumps og droppe resten tilbehøret. Glitrende kjoler med store puffermer gjør seg best om de får skinne alene.

Julekjoler

Paljettkjole fra H&M. Foto: Produsenten

Julekjoler

Kjole fra ByTimo hos Miinto. Foto: Produsenten

Julekjoler

Kjole fra Pia Tjelta. Foto: Produsenten

Julekjoler

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Vil du safe, men likevel kjøre en pyntet look som du kan bruke igjen og igjen bare med ulikt tilbehør, ville vi gått for en ensfarget sort, grønn eller blå kjole. Lange kjoler er alltid elegant, men går du for en kortere variant er det finest å droppe nylonstrømpene, men bare hvis innetemperaturen tillater det så klart.

Kjoler jul 2

Kjole fra Stine Goya hos Moniker. Foto: Produsenten.

Kjoler jul 2

Kjole fra BikBok med åpen rygg. Foto: Produsenten.

Kjoler jul 2

Kort kjole fra Nakd. Foto: Produsenten.

Kjoler jul 2

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten.

Vil du gå for en litt annerledes kjole som understreker at du ikke har pyntet deg på en god stund finnes det flere superfine alternativer i ulike prisklasser. Julerødt er jo en klassisker, eller kanskje en hvit blondekjole er det som gjelder? Sort fløyel med glitterprikker slår hvertfall aldri feil.

Hvordan var din opplevelse i dag?