10 antrekk vi vil kopiere fra CPHFW

INSPIRERENDE LOOKS: Vi er klare for å kopiere disse antrekkene rett fra catwalken.

La moteuken blåse et friskt pust inn i garderoben.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Noe av det beste med moteukene er ny inspirasjon til å kle seg, og ikke minst se egen garderobe i nytt lys.

Selv om merkene viste sine kolleksjoner for neste vår og sommer under moteuken i København, er det ingen grunn til å ikke la seg inspirere allerede nå.

Her er ti looks vi gjerne skulle ha kopiert:

Jeans med det lille ekstra, en kul skjorte og et fint lenkebelte som her hos OpéraSport er det som skal til for å føle seg litt ekstra fin i hverdagen.
Blått på blått med litt cowboy on top? Hos Ganni så vi flere antrekk som var ton-i-ton, og vi fikk unektelig lyst på et par cowboyboots.
Laaaaang blazer i kremfarge over laaang kjole? Ja! Holzweiler hadde en pudret og kremfarget palett som vi gjerne dykker ned i.
Altfor lange ermer, splitt i siden og statementøredobb i ett øre? Ja, takk! Dette antrekket fra Jade Cropper skulle vi gjerne brukt på neste festlige anledning.
Cargobukse og partytopp blir en vinner til høstens festligheter, om vi lar oss inspirere av Saks Potts. Vi kimser heller ikke av den klassiske bomullsskjorten.
Glitter hører til under partydressen i høst. Vi vil style dressen over en tynn genser med bling, som her hos Samsøe Samsøe.
Stine Goya viste at den perfekte dressbuksen hører hjemme på fest – gjerne med en partytopp.
Vi vil ta med oss lange skjørt inn i høsten, og kombinere dem med chunky strikk som hos Lovechild 1979. En veske som gir et popp av farge er det perfekte tilbehøret.
Knyt et silketørkle i halsen til høstens trenchcoat, som her hos Skall Studio.

Her kan du se mer av trendene vi har i vente:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: