MinStil: Victoria Sharp

ELSKER STORE DRESSER: Victoria Sharp bruker gjerne store dresser både til hverdags og hvis hun skal pynte seg til fest.

Victoria Sharp har en forkjærlighet for gamle herredresser, og kler seg gjerne opp for å få en bedre dag.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Sofie FevangAndreas FeetAnwar Bougroug og Seline Pettersen.

Neste ut er Victoria Sharp (25) fra Oslo. Hun studerer teknologi og business, og har jobbet med luksusmote.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg har egentlig et indre ønske om å kle meg som Trinity fra «Matrix» hver dag, men det må bli i moderasjon. Jeg elsker herreklær, vintagedresser, store silhuetter, og har alltid et øye for detaljer.

– Hva er «typisk Victoria» i garderoben din?

– Dressjakker, spisse Balenciaga-boots og stygg/kule flammesolbriller.

– Hva er ditt beste second hand- eller vintage-kjøp?

– En kjempevakker Burberry-trenchcoat, den lever jeg i!

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

– En oversized Margiela-jakke som jeg kan bo i om vinteren. Jeg bare vet ikke om det er verdt å spise havregrøt resten av året får å få råd til den.

– Hvem eller hva inspirerer deg?

– Jeg er litt all over the place når det kommer til inspirasjon. Men i det siste hender det jeg blir mer inspirert av filmer og interessante karakterer. Sharon Stone i «Basic Instinct» gir meg en vibe. Ellers er jeg glad i å følge herreprofiler som Rami Hanna og Julian Hernandez på motefronten, og Mira Almomani for kunstnerisk inspirasjon.

– Hvilke bærekraftige valg tar i garderoben?

– Jeg liker å investere og tenke langsiktig. Ellers er det så mange fine vintagesteder i Oslo som Prisløs og Past Vintage Workshop! Tror nesten alle dressjakker og dressbukser jeg har kjøpt har vært eid av eldre menn.

– Hvilke trender har du troen på nå?

– Individualitet! Jeg håper ikke det er en trend da. Men jeg føler jeg ser flere og flere unge begynne å finne sin egen greie tidligere enn da jeg var yngre. Dette gjør meg så glad! Det virker også som flere tør å prøve ut mer.

– Hva er din motesvakhet, som du alltid er på jakt etter?

– Jeg får (dessverre) ikke nok av boots og jakker.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor?

– Caps eller lue mest sannsynlig. Jeg syns det er så fint på andre, men så fort jeg tar på lue ser jeg automatisk 10 år yngre ut. Er heller ikke så glad i knallrosa.

– Hvordan kler du deg helst på fest?

– Spørs på mood! Men 99 prosent av tiden velger jeg en stooor dress med store øredobber, liten veske og noen Balenciaga Tyrex-sko.

– Ditt aller beste motetips?

– Prøve masse, utfordre seg selv og ha det gøy! Ikke overtenke og ta ting så seriøst.

– Hva betyr mote for deg?

– På en dårlig dag kan et antrekk være et slags rustning for meg. Når jeg har dager hvor jeg har det litt råttent innvendig, kan en jakke med sterke skuldre gjør noe med underbevisstheten min. Funker selvfølgelig ikke alltid, men noen ganger!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: