Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Den nye kardiganen

TRENDY: Bella Hadid surfer på Y2K-bølgen og har denne gangen stylet buksen sin med logobelte, solbriller med farget glass og kardiganen som er superhot nå.

Moteprofilene har falt pladask for dette trendy plagget.

Malin Gaden
Publisert:

Den gode, gamle kardiganen er blitt sesongens hotteste plagg. Eller kan man egentlig kalle dette plagget en kardigan? Er det en topp med cut outs i, eller er det kanskje snakk om at boleroen har fått en liten oppgradering?

Når du hører ordet «kardigan», så er nødvendigvis ikke «sexy» det første ordet som dukker opp i hodet ditt. Men det kan godt hende at det vil endre seg nå.

Den siste tiden har det nemlig florert av kardiganer i spennende utførelser. Noen er av crop top-varianten, mens andre har kun én lukning i front.

Den nye trenden er allerede blitt plukket opp av flere motenettsteder. The Zoe Report skriver at «den sexy kardiganen er den nye partytoppen», mens Vogue India sier kardigan-trenden handler om å holde det «kort, søtt og sexy».

Vi har allerede sett en rekke influencere omfavne trenden, og stjerner som Bella Hadid og Kendall Jenner har også tatt i bruk den stilige kardiganen. De har valgt plagg som støtter det Vogue India skriver i sin sak: kort, søtt og sexy!

Flere merker har selvfølgelig kastet seg over trenden og laget sine varianter. Men det er klart du kan skape dette uttrykket helt selv om du har en kardigan liggende hjemme. Alt handler jo bare om hvordan du knepper den igjen!

Kanskje har du også en gammel topp du kan sy om litt?

Kardiganen kan også styles med en rekke plagg. Noen ganger kan du få tak i et matchende sett, som aldri slår feil, eller så kan du kombinere den med alt fra jeans til lekre skjørt.

Kardigan-trenden har vært å se overalt på Instagram i sommer, men vi tror dette bare er begynnelsen. Nå som høsten er på vei, og lag på lag-styling av plagg vil bli mer og mer aktuelt, er kardiganen et ypperlig plagg å bruke til dette.

Som sagt: Du kan enkelt teste ut denne trenden ved å ta i bruk en kardigan du allerede har og forsøke å kneppe den igjen på ulike måter. Men om du skulle trenge enda litt mer inspirasjon, har vi hentet frem noen varianter som du finner i butikk nå:

Kontrastfarger

Kontrastfarger

Grønn kardigan med svart bånd som kan knytes foran.

1400,-hos Rouje
Gå til butikk
Volangkant

Volangkant

Kort kardigan med knyting foran.

1995,-hos Ganni
Gå til butikk
Ribbestrikket

Ribbestrikket

V-hals og knapper foran.

299,-hos Bik Bok
Gå til butikk
Fluffy kardigan

Fluffy kardigan

Kardiganen er rosa, strikket og langermet. Et matchende skjørt finnes også, men selges separat.

359,-hos Gina Tricot
Gå til butikk
Med logo

Med logo

Kort kardigan med korte ermer og logo-feste foran.

2600,-hos Jacquemus
Gå til butikk
Dekorativ åpning

Dekorativ åpning

Finstrikket stoff med knappelukking foran.

399,-hos Mango
Gå til butikk
Gul med knapper

Gul med knapper

En lengre kardigan med lange ermer.

349,-hos Mango
Gå til butikk
Knytebånd

Knytebånd

Rosa kardigan med V-utringning og lange ermer.

359,-hos Zara
Gå til butikk
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: