Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ukens antrekk: Statement-kåpe og beret

FLOTT I BLÅTT: Denne uken har vi blant annet latt oss inspirere av Nnenna Echems (bildet) søte look.
FLOTT I BLÅTT: Denne uken har vi blant annet latt oss inspirere av Nnenna Echems (bildet) søte look.Nnenna Echem

Våren er her, og vi er klare for lette jakker og deilige farger!

I skrivende stund viser kalenderen at vi endelig har bikket over i mars, og det betyr at vi offisielt befinner oss i vårsesongen. Det er deilig det! Selv om det kanskje ligger snø på bakken og er kaldt i store deler av landet, er vi i hvert fall veldig klare for å ønske våren velkommen med åpne armer.

Og det gjør vi ved å la oss inspirere av kule damer på Instagram. Her er syv looks vi har store planer om å kopiere i nærmeste fremtid:

Mandag

Blomstrete start
En lett, fargerik og fin jakke går hånd i hånd med vårsesongen. Det er klart vi skal kickstarte mars med nettopp dette. Moteprofilen Candela Pelizza gjorde akkurat det samme. Hun stylet sin blomstrete jakke med blomstrete bukser og skapte en skikkelig statement-look.

Men her er det mange stylingmuligheter! Hva med å bruke jakken sammen med et par jeans? Eller en bukse eller et skjørt som plukker opp fargene i jakken? Den er også superfin å bruke over en slip-kjole. Som sagt; mulighetene er mange.

Blomstrete jakkeLuksus

Blomstrete jakke

Jakken som skriker vår! Avslappet passform og i 100% bomull.

 Stroppekjole i satengBudsjett

Stroppekjole i sateng

Søt, rosa, lang slip-kjole. Perfekt til sommerfester, men også stylet lag på lag om vinteren.

Kule jeans

Kule jeans

Høye i livet og vide i bena. Fra Lee Jeans.

Tirsdag

Bring the beret back?
En strikkekjole funker til alle årstider, og det stretchy materialet gjør at den passer perfekt dersom du skulle være gravid også! Akkurat slik som Emily Salomon viser her. Hun viser også at det er på tide å hente frem beret-en igjen!

Beret

Beret

Laget av resirkulert ull.

Blå strikkekjole

Blå strikkekjole

Med knapper og en liten splitt foran.

Loafers

Loafers

Svarte loafers med tykk såle fra Pavement.

Onsdag

Statement-kåpe
Ta med deg loafersene fra tirsdag og bruk dem med denne sitrongule kåpen. Den danske moteprofilen Victoria Saceanu spriter opp sin svarte look med den fargesterke kåpen. Et supert grep dersom garderoben din består av mange nøytrale farger og du ønsker å tilføre litt farge.

Psst: Ikke glem blomsterbuketten!

Sitrongul kåpe

Sitrongul kåpe

Lang kåpe i en oversized passform.

Klassiske solbriller

Klassiske solbriller

Svarte solbriller fra Ray-Ban i modellen Wayfarer.

Kasjmirgenser

Kasjmirgenser

Oversized genser i myk, finstrikket kasjmir. Genseren har lave skuldersømmer og lange, vide ermer.

Torsdag

Blåtoner
Også i dag tar vi med oss et plagg fra et tidligere antrekk denne uken. I dag skal vi nemlig gå for et ton i ton-antrekk, og da trenger vi jeansen fra mandagen for å få til det. Vi har latt oss inspirere av den norske moteprofilen Nnenna Echem. En blå kåpe, blå jeans og en blå lue er det som skal til for å kopiere denne looken. Bruk gjerne en klassisk, hvit T-skjorte sammen med plaggene!

Blå fuskepelsLuksus

Blå fuskepels

Legg merke til kontrastmaterialet rundt kragen og på ermene. Så søtt!

Ute etter et litt mer budsjettvennlig alternativ? Kåpen du ser under har noe fuskepelsinnslag på seg, og har også en veldig fin blåfarge. Men ikke glem dette: Sjekk bruktbutikker både på nett og de i nærområdet ditt. Du skal ikke se bort ifra at det henger en kåpe der som passer perfekt til deg!

Ullkåpe

Ullkåpe

Krage med slag og avtakbar kombinert kunstpelsapplikasjon i matchende farge.

Blå lue

Blå lue

Søt lue i ullblanding og resirkulert polyester.

Fredag

Matchende sett
Et matchende sett kommer i mange varianter. Det kan være så enkelt (og kult) som en dress, som vi ser her på Amalie Snøløs (se bilde under), eller så finnes det overdeler og underdeler i spreke print, farger, snitt og fine materialer. Her er det bare å finne noe som passer for akkurat deg.

Heklede detaljer

Heklede detaljer

Langermet skjorte med krage med slag. Matchende shorts finnes.

Grønt og romantisk

Grønt og romantisk

Søt topp med matchende bukse. Hver del koster cirka rundt 2000 kroner.

Strikket sett

Strikket sett

Matchende, strikkede plagg fungerer til alle årstider. Alt handler bare om hvordan du styler det!

Lørdag

Mønster-moment
Den svenske influenceren Cassandra Klatzkows fantastiske kjole fra Rowan Rose fant vi dessverre ikke i butikk, men kanskje har du en mønstrete kjole som dette liggende? Det må jo selvfølgelig ikke være noe i svart og hvitt. Denne lørdagen er vi bare på utkikk etter en kjole som gjør litt ut av seg. Topp det hele med dine favorittsko- og smykker, og du er klar!

Firkantet hals

Firkantet hals

Mønstrete kjole med en antydning til puffermer.

TodeltLuksus

Todelt

Lekker midikjole fra Mara Hoffman.

Mønstrete kjole

Mønstrete kjole

Lekker kjole med halvlange ermer og små volanger.

Langermet midikjole

Langermet midikjole

Med V-utringning og masse mønster. Knytebelte i samme stoff finnes.

Søndag

Ton i ton
Dersom du er tom for ideer til hva du skal ha på deg, prøv å style et antrekk ved å bruke ulike plagg i samme farge. Du kan fullføre det hele ved å bruke tilbehør i samme farge som du har valgt, eller kombinere det med noe som bryter opp det hele og skaper en fin kontrast!

KontrastsømmerLuksus

Kontrastsømmer

Flott ullkåpe fra Toteme med tilhørende skjerf.

Vi hadde absolutt ikke sagt nei til en slik jakke fra Toteme, men dessverre koster den også godt over 7000 kroner. Ja, den har noen spesielle detaljer, som for eksempel de lekre kontrastsømmene, men det som også gjør den kun er det tilhørende skjerfet. Heldigvis finnes det noen budsjettvennlige alternativer i gode kvaliteter – med tilhørende skjerf også.

Kåpe i ullmiks

Kåpe i ullmiks

En legglang kåpe med et bredt, avtakbart skjerf som kan festes i nakken. Avslappet passform med svært lav skuldersøm.

Strikket skjørt

Strikket skjørt

Langt skjørt i ribbet kvalitet. Skjørtet er beige, strikket og utsvingt. Det har en gummistrikk ved midjen og midi-lengde.

Tank top

Tank top

Beige, ribbet tank top.

Grønn veske

Grønn veske

Praktisk og finn skinn-tote.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?