Shopping på nett: De beste nettbutikkene for klær og sko

Er du glad i å handle på nett? MinMote har funnet frem seks nettbutikker vi mener er blant verdens beste når det kommer til moteriktige klær, vesker, smykker og sko.

beste nettbutikker

Genser fra NastyGal.com, 371 kr. Foto: Produsenten

beste nettbutikker

Jakke fra Joa hos RevolveClothing.com, 876 kr. Foto: Produsenten

beste nettbutikker

Genser fra NastyGal.com, 1269 kr. Foto: Produsenten

beste nettbutikker

Kjole fra Stone Cold Fox hos RevloveClothing.com, 2095 kr. Foto: Produsenten

Shopping på nett kan virke overveldenede når det er så mange forskjellige butikker å velge mellom. Noen av nettbutikkene har dessuten så mange varer at det blir vanskelig å finne godbitene. Andre, som Net-A-Porter.com og MyTheresa.com, har overvekt av rådyre fristelser og egner seg derfor best som skjermshopping fordi varene gjerne ikke havner i handlekurven.

MinMote har samlet seks nettbutikker som tilbyr en oversiktlig og variert shoppingopplevelse.

Se også hvilke nettbutikker du bør unngå!

PS: Husk at toll og merverdiavgift ofte kommer i tillegg til prisen som er oppgitt. Nøyaktig hvor mye det blir avhenger av hva du kjøper, og det kan du regne ut på Tollvesenets egne nettsider her.

Del gjerne dine erfaringer eller nettshoppingtips i kommentarfeltet!

The Outnet

The Outnet

Skinnjakke fra Isabel Marant, før: ca. 18 300 nå: ca 8260 kr. Foto: Produsenten

The Outnet

Veske fra Michael Kors, før: ca. 3265, nå: ca 1600 kr. Foto: Produsenten

Denne nettbutikken tilbyr eksklusive merkevarer til kraftig reduserte priser. Ofte er prisen redusert så mye som 70 prosent, så her kan du gjøre et skikkelig designerkupp. Outnet er en nettbutikk som er drevet av samme team bak luksusnettbutikken Net-A-Porter. Klesplaggene og tilbehøret du kan få tak i er blant annet Isabel Marant, Acne Studio, Alexander Wang, Oscar de la Renta og norgesfavoritten Michael Kors.

Produktene er avbildet på modell, og det er opplyst hvilken størrelse hun har på seg, samt om produktene er små eller store i størrelsen. Du kan også enkelt finne frem til plagg og sko i din størrelse, og avgrense søk ytterligere ved å velge farge- og prissortering.

Urban Outfitters

Urban Outfitters

Jakke fra Urban Outfitters, ca 2150 kr. Foto: Produsenten

Urban Outfitters

T-skjorte fra Urban Outfitters, ca 500 kr. Foto: Produsenten

Urban Outfitters

Kimono fra Urban Outfitters, ca 650 kr. Foto: Produsenten

Urban Outfitters

Liten clutchveske fra Urban Outfitters, ca 130 kr. Foto: Produsenten

Urban Outfitters

Casio-klokke fra Urban Outfitters, ca 590 kr. Foto: Produsenten

Den folkekjære amerikanske kjeden har begynt å sende til Norge, i tillegg til at de blir mer og mer moteorienterte. Urban Outfitters er ofte en av de første butikkene som lager kreative og kule vrier på dyre designerplagg. Nettbutikken tilbyr alt fra sko, vesker og klær i størrelser opp til XL, til moteriktige bilder du kan henge på veggen og duppetitter du ikke visste at du trengte.

Plus size: Her er de beste nettbutikkene som tilbyr store størrelser

Urban Outfitters har en god guide til hvordan du skal måle deg selv for å finne riktig BH-størrelse. Prisene er forholdsvis lave og nettsiden er oversiktig og inspirerende. Du kan til og med få tak i redesignede vintage-plagg som er sydd etter sesongens trender. Urban Outfitters sender gratis om du kjøper klær for over 60 pund, som tilsvarer litt over 600 kroner.

YouHeShe

You He She

Kjole fra Designers Remix, 1000 kr. Foto: Produsenten

You He She

Vintage-veske fra Chanel, 9500 kr. Foto: Produsenten

You He She

Sko fra Acne, 3200 kr. Foto: Produsenten

You He She

Bukse fra Ganni, 900 kr. Foto: Produsenten

Den trendy, danske butikken YouHeShe er nærmest et motemekka for merkebevisste fashionistaer. Med et bredt spekter av klær og tilbehør fra Ganni, New Balance, Wood Wood, Isabel Marant og vintage Chanel, skiller nettbutikken seg ut fra andre tilsvarende sider.

Du også gjøre noen kupp i vintage-avdelingen deres - om lommeboken tillater det. YouHeShe lager også nyhetsbrev hvor du får inspirasjon i form av antrekk, bilder og små avsnitt med tekst.

Nastygal

Nastygal

Bukse fra Nastygal, ca 780 kr. Foto: Produsenten

Nastygal

T-skjorte fra Nastygal. ca 480 kr. Foto: Produsenten

Nastygal

Håndpynt fra Nastygal, ca 350 kr. Foto: Produsenten

Kjedebutikken Nastygal tilbyr oppdaterte klær til en rimelig penge. For få hundrelapper kan du få et helt antrekk bestående av sko, sminke, klesplagg og tilbehør. Nastygal har varierte kvaliteter, men selger også ekte skinnprodukter hvor prisnivået er litt høyere. Sortimentet er stort, men ikke uoversiktlig. Nettbutikken har også en egen blogg hvor gatemote, kul musikk og kunst står i fokus.

I tillegg lager Nastygal sine egne «look books» hvor ulike stiler og plagg blir satt sammen i forskjellige moteserier. På denne måten kan du enkelt hente inspirasjon og få ideer til nye antrekk. Trendbutikken har klær for de aller fleste stilarter og lommebøker.

Revolve Clothing

Revolve Clothing

Hatt fra Revolve Clothing, 368 kr. Foto: Produsenten

Revolve Clothing

Strikkejakke fra Revolve Clothing, 1587 kr. Foto: Produsenten

Revolve Clothing er kjent for sitt enorme utvalg av populære merker, i tillegg til kule plagg fra deres eget merke. I sortimentet finnes blant annet Alice + Olivia, IRO, Current/Elliot og Diane von Furstenberg. Bestiller du varer fra siden for over 100 dollar (ca. 700 kroner), betaler Revolve Clothing frakten. Nettbutikken er populær blant «it»-jenter som Lauren Conrad og Whitney Port.

Alle prisene er oppgitt i norske kroner, noe som gjør det enklere å ikke gå i euro- eller dollarfellen.

River Island

River Island

Jeans fra River Island, ca. 400 kr. Foto: Produsenten

River Island

Jakke fra River Island, ca. 800 kr. Foto: Produsenten

River Island

Øredobber fra River Island, ca. 80 kr. Foto: Produsenten

River Island

Sko fra River Island, ca. 400 kr. Foto: Produsenten

Denne britiske kjedebutikken oppdaterer seg på trender før du rekker å blunke. Med et stort sortiment og veldig lave priser, markerer River Island seg som en av de beste og rimeligste nettbutikkene på markedet. Det har blitt mer og mer vanlig at kjendiser og kjedebutikker samarbeider, og River Island er intet unntak. Superstjernen Rihanna debuterte nemlig som designer med en egen kolleksjon for klesgiganten i 2012.

Fordi kjeden ikke har butikker i Norge, gir nettbutikken deg en ypperlig mulighet til å sikre deg billige motefunn som ikke alle andre har.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?