Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte kjoler du kan bruke til konfirmasjon

Enten du skal stå til konfirmasjon eller være gjest - MinMote har funnet de flotteste kjolene til den store dagen.

Konfirmasjon toppbilde

EKSKLUSIV: Vil du investere i en dyr kjole, er denne et godt alternativ. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Konfirmasjon toppbilde

KLASSIKER: Hvite blonder kombinert med skjortekjole kan ikke slå feil. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Konfirmasjon toppbilde

PASTELL: For en yndig og elegant look, gå for en kjole i en sart pastellfarge. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Konfirmasjon toppbilde

SOMMERLIG: En hvit blondekjole kan du også bruke til andre anledninger. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Det er snart høysesong for konfirmasjon, og mens noen sverger til bunad, går andre for en lekker festkjole. Som både konfirmant og gjest kan man trygt (hvis ikke invitasjonen gir en spesiell kleskode) velge en sommerlig kjole - både kort og lang er lov.

Se hvordan du krøller håret med rettetang her!

Styr unna de typiske partykjolene med dyp utringning, gjennomsiktige partier og kort-kort lengde, og gå heller for en elegant kjole som du kan bruke til flere anledninger. 17. mai er for eksempel rett rundt hjørnet!

Her er en enkel guide til to fine fletter.

MinMote har trålet butikkene for de fineste kjolene akkurat nå, i forskjellige prisklasser:

Print og pasteller

Konfirmasjon 1

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 1

Kjole fra Zara. Foto: Produsentene

Konfirmasjon 1

Kjole fra Hunkydory. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 1

Kjole fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten

Er man selv konfirmant bør man ha i bakhodet at kroppen fortsatt skal endre seg mye de kommende årene - en grunn til å velge en kjole som ikke er svindyr. Sjekk kjeder som Zara og Bik Bok for rimelige alternativer - her kan du gjøre et kupp! Sjekk bare den Chanel-inspirerte jakken vi brukte i Trendguiden her.

Vil du investere i en dyrere kjole, er blomsterprint og pastellfarger en trend du trygt kan legge litt penger på, ettersom det kommer tilbake hver vårsesong.

Vil du se sesongens beste catwalk-kopier - sjekk denne saken.

Hvite blonder

Konfirmasjon 2

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 2

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 2

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 2

Kjole fra Misselfridge.com. Foto: Produsenten

Det samme gjelder hvite blonder - det slår aldri feil.. Er du bryllupsgjest bør du selvsagt holde seg unnahvitt, men som konfirmant eller konfirmasjonsgjest er det absolutt en innertier.

Både blomsterprint-kjolene og blondekjolene gjør mye ut av seg, så her kan du med fordel droppe det dominerende tilbehøret, og heller gå for enkle øredobber og et delikat armbånd, og sko og veske i nude eller skinn.

Kvise på den store dagen?Her er rådene!

Maxikjole

Konfirmasjon 3

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 3

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 3

Kjole fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Konfirmasjon 3

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Går du for en lang kjole, kjan du med fordel velge en med tynne stropper og blomstermønster - da kan den «dresses ned» til hverdags med flate sko og en skinnjakke eller strikkegenser. Men heller ikke en mer formell kjole trenger å koste mange tusen - sjekk blant annet kjeden Mango for rimeligere, men nydelige kjoler.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?