Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fem Burberry-lignende trenchcoats på budsjett

Har du alltid hatt lyst på den klassiske Burberry-trenchcoaten, men aldri tatt deg råd? MinMote har plukket ut fem fine varianter som er akkurat like fine som originalen- men til en mye hyggeligere pris.

Trenchcoats3

HVERDAGSKLASSIKER: Hertuginne Kate (32) er stor tilhenger av trenchcoaten. Foto:Getty Images

Trenchcoats3

Beige, knelang trenchcoat fra H&M. Foto:Produsentene

Hertuginne Kate (32) er kjent for sin tidløse, klassiske stil og blir ofte observert i den originale Burberry-trenchcoaten. I 2012 skapte hun til og med salgsboom for Burberry etter å ha blitt avbildet i en av deres trenchcoats.

Men Burberrys populære jakker var kjent lenge før hertuginne Kate begynte å vise seg i dem. Det var allerede i 1879 sjefsdesigneren i Burberry, Thomas Burberry, fant opp den lette, beige kåpen med doble knapper. Jakken ble umiddelbart populær, fordi stoffet var vannavstøtende og jakken så langt mer elegant ut enn tradisjonelle regnjakker.

Les også:Slik holder du stilen i regnværet

I ettertid har de aller fleste kjedebutikker laget sine egne, rimeligere versjoner av jakken. Har du fortsatt ikke en trenchcoat i skapet?

Finn din favoritt blant budsjettvariantene nedenfor!

Trenchcoat1

Kort, marineblå variant fra Mint&Berry/Zalando.com. Foto:Produsentene

Trenchcoat1

Beige trenchcoat fra Mint&Berry/Zalando.com. Foto:Produsentene

Den originale trenchcoaten er kanskje best kjent for å være beige, men kåpen er like elegant i sort eller marineblått. Fordi den er så klassisk, kan den brukes til absolutt alt. Franske kvinner er spesielt kjent for å elske trenchcoats, og kombinerer gjerne jakken til både jeans med flate sko, eller skjørt og høye hæler. Les om franske kvinners stilhemmeligheter her!

Trenchcoats 2

Klassisk kåpe fra Mango.

Trenchcoats 2

Marineblå trenchcoat fra Vero Moda.

Siden jakken er litt formell i uttrykket, passer den spesielt godt over en litt løsere kjole eller et skjørt med volum. For å gjøre antrekket enda mer avslappet, bruk den sammen med et par Converse eller ballerinasko.

Les også: Her er de beste nettbutikkene for klær og sko

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?