Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Broderier, farger og mønster: Slik skal olabuksen din se ut nå

DROPP DE VANLIGE: It-jente Chiara Ferragni viser hvor fresht det kan se ut med fargerike jeans som hverdagsplagg denne sesongen. Hennes jeans er for øvrig fra Gucci. Foto: Getty Images

La de vanlige olabuksene dine ligge denne sesongen og fyll opp skapet med fargerike jeans med mønster, broderier og figurer. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:
DROPP DISSE: Denne sesongen skal olabuksene ha detaljer som broderier, frynser, og mønster. Foto: Produsenten

Januar betyr for de fleste et hardt møte med virkeligheten etter julefri, og plutselig melder behovet for hverdagsplagg seg. For mange er jeansen det ultimate go to-plagget på dager man ikke aner hva man skal ha på seg, og det siste året hadde de dessuten et stort oppsving i trendbildet.

Denne sesongen kan du trygt la de kjedelige olabuksene ligge, og heller skaffe deg et par bukser med detaljer som mønster, broderier eller andre kule detaljer.

MinMote har plukket ut åtte par fra sesongens nye kolleksjoner, slik at du kan finne en favoritt (trykk på bildene for å se merke og pris):

Selv om skinny jeans er en klassiker, er det de litt videre buksene med bootcut og sleng som har tatt over motebildet - aller helst de vintage Levi's-modellene.

olebukser2017

Jeans fra House of Holland. Foto: Produsenten

1740,-
Gå til butikk
olebukser2017

Jeans fra H&M. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
olebukser2017

Jeans fra Zara. Foto: Produsenten

349,-
Gå til butikk
olebukser2017

Jeans fra Sandro. Foto: Produsenten

2351,-
Gå til butikk

Men også kjedebutikkene og de mer eksklusive merkene har kastet seg på trenden - og MinMote har laget en guide til hvordan du kan få til den rufsete finishen selv. Les også: Slik finner du den perfekte vintage-jeansen

En annen jeanstrend som fortsetter, er broderier, «lapper» og generelt print på denim. Se for eksempel etter jeans med blomstertrykk for en fargerik variant, eller prikker for en søt vri - perfekt til en hvit skjorte for eksempel.

Les også: DERFOR FINNES DEN LILLE LOMMEN PÅ JEANSEN DIN

Trenger du mer inspirasjon? Se vår jeansepisode på Trendguiden her:

Publisert: