Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Seks bluser du kan bruke til 501-jeansene dine

BRA KOMBO: Moteblogger Lisa Hahnbueck matcher sine 501-jenas med en lekker silkebluse fra Emilio Pucci. Foto: Getty Images
BRA KOMBO: Moteblogger Lisa Hahnbueck matcher sine 501-jenas med en lekker silkebluse fra Emilio Pucci. Foto: Getty Images

Vintage jeans har aldri vært hottere - her er overdelene som er perfekte å kombinere dem med i vår.

For selv om «skinny jeans» neppe vil forsvinne helt fra motebildet, er det ingen tvil om hva som har tatt over som det mest trendy denimplagget: Vintage jeans med litt vide rundt anklene, aller helst Levis' ikoniske 501-modell.

Se hvordan MinMotes lesere styler sine favorittjeans i denne videoen:

Derfor har MinMote funnet fram seks vårlige bluser som passer perfekt til slike jeans.

Trykk på bildene for å se merke og pris - hvis plagget mangler link, kommer det i butikk litt senere i vår.

bluser5012

Bluse fra Custommade. Foto: Produsenten

bluser5012

Bluse fra H&M. Foto: Produsenten

Selv om det er 501-modellen som har vært den store snakkisen de siste par sesongene, er det ikke sikkert det er akkurat din modell. Utvalget av vintage jeans er nemlig gigantisk, og derfor har vi laget denne guiden til hvordan man skal finne de perfekte buksene.

Les også: DERFOR FINNES DEN LILLE LOMMEN PÅ JEANSEN DIN

Bluser5011

Bluse fra Lindex. Foto: Produsenten

Bluser5011

Bluse fra Zara. Foto: Produsenten

Under moteuken i London dukket det også opp en annen jeanstrend - nemlig detaljer som broderier, frynser, hull og ujevne kanter. Vil du gi buksene dine «det lille ekstra», kan du lett gjenskape trenden hjemme på kjøkkenbordet.

bluser5013

Bluse fra H&M. Foto: Produsenten

bluser5013

Bluse fra Moods of Norway. Foto: Produsenten

Buksene kan også klippes opp og gjøres om til et skjørt, og dekorere det med stjerner for å lage et helt unikt denimplagg. Synes du jeansene er litt for lite feminine, gjør et par skyhøye hæler susen.

Hvordan var din opplevelse i dag?