Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

«Mid season»-salg: Her kan du gjøre et salgskupp nå

Midtsesong-salget er ikke like kjent som salget etter nyttår og sommeren, men byr på flere godbiter til gode priser. MinMote guider deg til noen av dem.

midseasontopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

midseasontopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

midseasontopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

midseasontopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

De fleste har fått med seg at så og si alle butikkene kjører supersalg for å kvitte seg med vintervarer i januar, og sommervarer i august.

Men to ganger i året er det også såkalt «mid season sale» - og en av de gangene er akkurat nå.

Glad i tightsen? Se hvordan du styler den her:Både hos kjedene og de høytprisede luksusbutikkene kan du gjøre kjempekupp, og det beste er at det ikke er forrige sesongs varer som er på salg.

Derimot kan du finne vårkåper, sommerkjoler, sandaler og en rekke andre plagg du kan bruke i tiden framover - og selvsagt noen investeringsplagg fra eksklusive merker om du er villig til å bla opp.

MinMote har trålet nettet for de beste og mest tilgjengelige salgene, og dette er hva vi fant:

Budsjett: H&M, Zara og Mango

midseason2

Jumpsuit fra H&M. Kostet før 199 kroner. Foto: Produsenten

midseason2

Kåpe fra Mango. Kostet før 1199 kroner. Foto: Produsenten

midseason2

Sandaler fra Zara. Kostet tidligere 499 kroner. Foto: Produsenten

Flere av de største kjedene har egne kategorier som heter «mid season sale», hvor du kan finne godbiter til en svært billig penge.

Er det en trend du vil teste ut, er det her du bør lete - for her kan du få kjoler og topper til under hundrelappen. Blomsterprint er for eksempel en vinner til sommeren - det samme er snøresandalene. Alternativt kan du lete etter klassikere som alltid funker, som den beige trenchcoaten.

Luksus: Matchesfashion.com og Mytheresa.com

midseason1

Kjole fra Isabel Marant Étoile hos Mytheresa.com. Kostet før 3676 kroner. Foto: Produsenten

midseason1

Jeans fra Frame Denim hos Matchesfashion.com. Kostet før 3025 kroner. Foto: Produsenten

Du kan også finne eksklusive merker på supersalg, men her gjelder det å sortere på størrelse - ofte er det nemlig bare ett eller to igjen av hvert plagg. Og når prisen i utgangspunktet er så høy, skal det mye til for at prisen blir veldig lav - så gå for klassikere som en hvit sommerkjole eller et par fine jeans.

Badetøy: Asos og Revolve Clothing

midseason3

Bikinitopp fra Asos.com. Kostet før 256 kroner. Foto: Produsenten

midseason3

Bikinitopp fra Eberjey hos Revolveclothing.com. Kostet før 736 kroner. Foto: Produsenten

Én ting vi ikke helt skjønner hvorfor er på salg nå, er bikinien. Men det betyr ikke at vi ikke er glade for det! Asos.com og Revolveclothing.com har noe av det kuleste badetøyet i sitt sortiment, og akkurat nå ligger mye av det ute til store rabatter.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?